Blonda de la Hollywood care a slăbit spectaculos nu mai așteaptă bărbatul ideal. Și-a găsit iubită și a dus-o în vacanță

Blonda de la Hollywood care a slăbit spectaculos nu mai așteaptă bărbatul ideal. Și-a găsit iubită și a dus-o în vacanță
După ce a slăbit colosal, actrița Rebel Wilson s-a reorientat și are acum o iubită. Vedeta și iubita sa Ramona Agruma poartă haine asortate, în timp ce se bucură de escapada lor din Turcia.

Rebel Wilson se bucură de o escapadă în Turcia alături de iubita ei Ramona Agruma. Marți, perechea a optat să se îmbrace cu haine asortate, în timp ce s-au bucurat de o masă romantică  la restaurantul Serafina, situat la Kaya Palazzo Golf Resort. Actrița australiană, în vârstă de 42 de ani, și prietena ei, designer americană, în vârstă de 38 de ani, au purtat fiecare robe alb-negru peste ținutele lor, scrie Daily Mail.

Cu o zi înainte, actrița Pitch Perfect sa bucurat de un mic dejun copios în timp ce plutea în piscina din stațiune. Rebel a distribuit luni video cu masa decadentă plutind pe apă în poveștile ei de pe Instagram. Tava conținea mai multe feluri de mâncare delicioase, inclusiv farfurii cu fructe proaspete, cornuri, pahare cu suc verde și de portocale.

Ea a vorbit mai devreme despre faptul că face alegeri mai sănătoase după ce s-a îngrășat 3 kg.

Rebel Wilson e atentă să mănânce sănătos

Vedeta a postat pe Instagram sâmbătă pentru a-și arăta silueta mult mai subțire decât în anii trecuți, într-un costum de baie roșu. „Tocmai am observat că am luat 3 kg în vacanță.  Sunt într-o stațiune all-inclusive uimitoare… Mi-am pierdut orice autocontrol, a spus Rebel în postarea ei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Dar, pot să mă trezesc mâine și să merg la sală, să mă hidratez și să mănânc sănătos și să-mi revin. Nu ajută să fii dur cu tine însuți, dar știu cum e să te simți vinovat și să nu te simți grozav după ce mănânci prea mult. Dar dacă ești ca mine, știi că ești mai mult decât greutatea ta, greutatea ta nu te definește, doar încearcă să fii sănătos și să nu fii atât de dur cu tine.  Fii cea mai bună versiune a ta”.

„Credeam că sunt în căutarea unui prinț Disney…”

Rebel Wilson și-a transformat impresionant silueta slăbind 35 kg în ultimii doi ani. După acest lucru, ea și-a anunțat public povestea de dragoste cu Ramona într-o postare pe Instagram pe 10 iunie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

„Credeam că sunt în căutarea unui prinț Disney… dar poate ceea ce am avut nevoie cu adevărat în tot acest timp a fost o prințesă Disney”, a scris ea. Acum,  cele două profită la maxim de povestea lor.

Înainte de a pleca în Turcia, Rebel Wilson și Ramona s-au bucurat de un sejur pe insula franceză Corsica din Marea Mediterană.

Sursa foto: Instagram