Recunoașteți vedeta? Transformarea e colosală, la patru ani de când s-a lăsat de băut

Recunoașteți vedeta? Transformarea e colosală, la patru ani de când s-a lăsat de băut
Deseori aflăm despre vedete care au mari probleme cu drogurile sau cu alcoolul. Unele reușesc să se salveze, după ani de terapie și cure de reabilitare.

Transformarea acestei vedete feminine e colosală, la patru ani de când s-a lăsat de băut. Vedeta de cinema și designerul de modă Jessica Simpson a reușit să termine cu alcoolismul, în urmă cu patru ani. Ea a băut mult și a luat și pastile, a relatat în cartea sa de memorii, Open Book.

Luni, actrița din Dukes Of Hazzard, în vârstă de 41 de ani, a dezvăluit pe Instagram pentru că  a fost o decizie foarte bună pentru ea și familia ei, să se lase de băut. Ea a postat și o imagine șocantă  cu ea însăși. Frumusețea blondă este aproape de nerecunoscut, deoarece arată umflată și confuză în timp ce poartă un trening roz și stă într-o cameră întunecată.

„Această persoană din dimineața devreme a zilei de 1 noiembrie 2017 este o versiune de nerecunoscut a mea”, a scris Jessica Simpson. Actrița e mamă de trei copii. Ea are  două fiice,  Maxwell, de nouă ani, și Birdie, de doi ani, precum și un fiu, Ace, de opt ani, împreună cu soțul ei, Eric Johnson, scrie Daily Mail.

Transformarea Jessicăi Simpson e colosală

„Am avut atâtea autodescoperiri de deblocat și de explorat. Știam că chiar în acest moment îmi voi permite să-mi iau lumina înapoi, să arăt victoria asupra bătăliei mele interioare a respectului de sine și să înfrunt această lume cu o claritate străpunzătoare”, a mai adăugat vedeta.

Ea a spus că pentru a face acest lucru trebuie să nu mai bea alcool. Acum recunoaște că nu-i vine să creadă că au trecut patru ani de când a încetat să mai bea. „Adevărata muncă ce trebuia făcută în viața mea a fost să accept efectiv eșecul, durerea, frânarea și autosabotarea, a spus vedeta. Nu băutura a fost problema. Am fost. Nu m-am iubit. Nu mi-am respectat propria putere. Astăzi fac toate astea. Acum sunt liberă”, a mai spus Jessica Simpson.

Vedeta a fost abuzată la șase ani

Vedeta, amintește în cartea sa autobiografică și un episod extrem de traumatizant din copilărie. La vârsta de șase ani a fost abuzată sexual de un prieten de familie. A avut nevie de șase ani ca să le povestească părinților, însă aceștia nu au făcut nimic. Ulterior, episodul traumatizant din copilărie a urmărit-o pe Jessica Simpson. Și a stat la baza adicției sale. Mereu și-a spus că, poate, în acel episod, a avut o parte din vină.

Sursa foto: Instagram