Reghecampf le-a dat block copiilor săi după ce s-a aflat de amanta Corina. Acestea sunt mesajele care l-au scos din minți pe antrenor

Reghecampf le-a dat block copiilor săi după ce s-a aflat de amanta Corina. Acestea sunt mesajele care l-au scos din minți pe antrenor
Luni seara, Laurențiu Reghecampf a postat prima ecografie viitorului său copil, dar și o imagine în care apare alături de noua sa iubită, fiul lui cel mare și Asiana, iubita acestuia. În postare, antrenorul a împrumutat din discursul Anei Prodan, spunând că va lupta în continuare pentru noua sa familie și că ei rămân uniți, orice s-ar întâmpla. Copiii s-au activat imediat.

Telenovela continuă. Iar „marfa” o livrează presei chiar personajele.

Fiicele Anamariei Prodan, Rebecca și Sarah, dar și Laurențiu Reghecampf Junior, au scris mai multe comentarii la postarea lui Reghe. Acesta a stat cu ochii pe postare și a șters de fiecare dată comentariile copiilor. După ce s-a plictisit să tot șteargă comentarii, Reghe a decis să îi blocheze pe rețelele de socializare pe cei trei copii.

Rebecca și Sarah, dar și Laurențiu Reghecampf Junior observat și ei că toate comentariile pe care le-au lăsat au fost șterse. Apoi, cei trei copii au văzut că au fost blocați pe Instagram. „Ați dat block la copii.. uff”, este unul dintre comentariile lăsate de Rebecca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

În mod paradoxal, antrenorul povestea zilele trecute, în cercurile sale de prietebni, că, în ciuda problemelor, se înțelege în continuare extrem de bine cu copiii săi și că va avea întotdeauna o relație specială cu aceștia.

Mesajele copiilor l-au scos din minți pe Laurențiu Reghecampf

Pe de altă parte, noua poveste de dragoste, afișată de Laurențiu Reghecampf e greu digerată de copiii Anamariei Prodan.  Pictorialul lunii decembrie din Fanatik, în care antrenorul Universității Craiova a apărut alături de noua iubită a fost greu suportat, poate cel mai greu, pentru copiii lui. Și de Bebeto, dar și de Rebecca, fiica cea mică a Anei Prodan. Chiar dacă cele două fete din prima căsătorie a impresarei nu sunt copiii biologici ai lui Reghe, cele două fete l-au îndrăgit ca pe propriul tată. Ele au crescut lângă el în ultimii 16 ani.

Rebecca a ales să-și suspende contul de Instagram în urma mesajelor umilitoare pe care le-a primit de la curioși, în legătură cu relația soțului mamei sale. Abia acum și l-a reactivat.

Laurențiu Reghecampf Jr. – Bebeto, singurul copil al cuplului Prodan – Reghecampf,  e cel mai afectat și supărat. Puștiul în vârstă de 14 ani se  simte părăsit de tată. „Să ne uiți și să nu te mai folosești de noi. Stai bătaia de joc a rablei de Caciuc. Când ieși pe stradă să nu te ia lumea la mișto că e copilul tău”, i-a transmis Bebeto tatălui său, pe Instagram.