Reghecampf o mințea și pe amantă când îl presa: „Nu putem să divorțăm, nu a venit Anamaria”

Reghecampf o mințea și pe amantă când îl presa: „Nu putem să divorțăm, nu a venit Anamaria”
După o lungă perioadă în care a ținut toată suferința sub preș, Anamaria Prodan a răbufnit. Blonda spune tot ce a suferit din cauza lui Laurențiu Reghecampf.

S-a căsătorit cu Reghecampf în vara lui 2008 și a fost convinsă că va fi bărbatul cu care va sta toată viața. Palma luată acum de la antrenor nu o va uita niciodată.

Reghecampf o mințea și pe amantă când îl presa: „Nu putem să divorțăm, nu a venit Anamaria”

Să fi fost oare Laurențiu Reghecampf un prefăcut toată viața, așa cum au început și copiii să spună? Anamaria Prodan nu știe că mai creadă, dar un lucru e sigur. Au fost trei ani de când Laurențiu o înșeală cu Corina Caciuc. Trei ani în care a sperat că bărbatul pe care l-a adorat va înțelege cine îi este familia. Dar totul s-a destrămat.

E pentru prima dată când Anamaria Prodan lasă jos masca și spune tot ce are pe suflet. De la momentele în care și-a rugat soțul să înceteze cu prostiile pentru că va afla toată România, la promisiunile făcute de Reghe amantei că își va lăsa nevasta pentru ea.

„Eu am crezut în acest bărbat secundă de secundă”

„Toți copiii mei îmi spun: ‘Mama, el poate așa a fost toată viața și s-a prefăcut‘. Poate așa l-a lăsat și pe Luca. Eu am crezut în acest bărbat secundă cu secundă. Niciodată nu l-am controlat. Nici telefonul și nici plățile făcute din cont. O singură dată mi-am dat seama că s-a făcut o plată. Și l-am întrebat ce e cu acea plată.

Mi-a spus: ‘Te rog mult iartă-mă, nu vreau să mai vorbesc despre asta‘. L-am întrebat: ‘Domnișoara asta te are la mână cu ceva?‘ Mi-a spus: ‘Am șters tot, nu mai am nimic‘. I-am spus: Laurențiu, o să ajungă toată România să ne cunoscă cu această domnișoară și asta s-a întâmplat.

Această domnișoară îl roagă: ‘Vreau să apar în ziare, pe prima pagină‘. Eu dormeam, eram în vacanță în America și domnii se certau și se înjurau. Eu și copiii nu înțelegeam de ce este tati nervos. Tati era nervos că se certa cu amanta. Domnul îi promitea amantei, de trei ani, că divorțează”, spune Anamaria Prodan, profund afectată de situația prin care trece.

Amanta îl învăța cum să divorțeze

Corina Caciuc, femeie hotărâtă, nu s-a lăsat și a recurs la tot felul de metode pentru a-l îndepărta de familie, ba chiar ajunsese să-l și învețe cum să divorțeze. Mult timp, Reghe a fost între ciocan și nicovală și ajunsese să-și mintă nu doar soția, ci și pe amantă.

„Cum l-a ținut amanta pe domnul Laurențiu Reghecampf? Cu transferuri făcute non-stop. Fără pic de rușine. L-am apărat foarte mult, l-am implorat. I-am spus hai s-o terminăm. El o mințea pe amantă: ‘nu putem să divorțăm, nu a venit Anamaria‘, este pandemie, ba nu putem că nu știu ce legi nu se aplică. Amanta îl învăța cum să divorțeze. Era un circ care nu mai putea fi oprit de nimeni.

Domnișoara respectivă face din Laurențiu Reghecampf orice vrea. Toată lumea o cunoaște o noapte, două, trei. Kamara a cunoscut-o trei nopți. Laurențiu mi-a zis: „Mi-a spus Corina că nu îl cunoaște pe Kamara și nu s-a văzut cu el” și uite ce film vedem.

I-am spus: „Laurențiu, te rog, orice relație ai, ține-o deoparte pentru că suntem un cuplu foarte cunoscut”. Când terminăm cu divorțul poți ieși cu cine vrei, dar nu mă mai pune în situații penibile”, a mai spus Anamaria Prodan pentru Realitatea sportivă.

Sursă foto: viva, rtv