Regina a aflat în miezul nopții! Prințului Andrew primea fete și de la asociatul lui Epstein, care s-a sinucis ieri

Regina a aflat în miezul nopții! Prințului Andrew primea fete și de la asociatul lui Epstein, care s-a sinucis ieri
Prințul Andrew se confruntă cu o nouă furtună după sinuciderea în celulă a prietenului lui Jeffrey Epstein, Jean-Luc Brunel, celebrul agent de modele. Legătura dintre ei era bine-cunoscută. Iar acum ies la suprafață informații legate de faptul că ducele era „abonat” și la modelele francezului. Ca să se liniștească, fuge la mama.

Sinuciderea lui Jean-Luc Brunel, 75 de ani, care a fost găsit spânzurat în închisoarea de la Paris, a avut loc exact când prințul Andrew împlinea 62 de ani și la câteva zile după soluționarea procesului său de abuz sexual și viol, prin angajamentul de achitare a 12 milioane de lire sterline victimei sale, Virginia Giuffre.

The Sun  amintește că o victimă a lui Brunel, fostul model Courtney Powell Soerensen, a declarat: „A sosit timpul ca prințul Andrew să facă un pas înainte și să facă dreptate celor cărora li s-a refuzat oportunitatea din cauza morții lui Brunel și Epstein. Dacă vrea să facă ceea ce a spus în declarația sa de reglementare, ar trebui să vorbească deschis cu toate autoritățile despre ceea ce știe.”

Asta în contextul în care o parte din declarația lui Andrew spunea că el „se angajează să-și demonstreze regretul pentru asocierea sa cu Epstein, sprijinind lupta împotriva relelor traficului sexual și sprijinind victimele acestuia”.

Mai amintim postarea, făcută de acuzatoarea sa, Virginia Giuffre, pe Twitter, din decembrie 2020, când agentul de modelling francez a fost arestat.  „Încă transpiri prințule  Andrew?  Ar cam trebui! Prietenul tău Jean Luc Brunel este în spatele gratiilor – amintește-ți de acele fete pe care ți le-a oferit pe insulă”, a scris aceasta. Ea se referea la stațiunea privată din Caraibe a miliardarului Epstein, Little St James.

Prințul Andrew, cu nervii în piuneze. Toată săptămâna a fugit la mama

Anchetatorii francezi au vrut să-l interogheze pe Andrew după ce Brunel – care a negat faptele penale – a fost acuzat în 2020 de viol asupra minorilor și hărțuire sexuală de aceiași polițiști anti-pedofilie care îl cercetau pe Epstein. Andrew a negat întotdeauna cu vehemență orice fel de acuzații. Dar tot așa a spus și despre Virginia Giuffre, iar în final, a fost de acord cu plata unor compensații substanțiale pentru faptele de care l-a acuzat aceasta.

Stresat complet de cele întâmplate în procesul său american, ducele în dizgrație a mers să-și vadă mama, regina Elisabeta II,  zilnic, săptămâna trecută, pentru a discuta despre soluționarea cazului în care era acuzat de abuz sexual de către Virginia Giuffre. A făcut-o însă doar noaptea, ca să nu fie văzut de jurnaliști.  The Sun dezvăluie că prințul și-a cerut scuze fiicelor sale Beatrice și Eugenie pentru scandal, precum și Reginei, în timpul unei astfel de vizite nocturne.

Cum s-a furișat prințul Andrew, noapte de noapte

Andrew a făcut călătoria de cinci mile, dintre casa lui Royal Lodge și Castelul Windsor cu mașina personală, în fiecare seară, pentru a vorbi cu Majestatea Sa. O persoană din interior a explicat pentru publicația menționată de ce prințul a călătorit noaptea.

Prințul Andrew a fost foarte atent și a încercat să facă să nu fie văzut. Știa că există fotografi în timpul zilei, pe drum, și cea mai bună șansă pentru a-i evita era să se deplaseze după lăsarea întunericului. (…) Este extrem de trist și și-a cerut scuze Reginei pentru toate necazurile pe care i le-a cauzat. Își dă seama cât de gravă a fost toată această problemă și prejudiciul pe care l-a adus monarhiei.

Ultimul lucru pe care și-a dorit să-l facă a fost să-i provoace atât de multă suferință iubitei lui mame la vârsta ei și în anul jubiliar de platină. El este foarte recunoscător pentru sprijinul ei și este cu siguranță adevărat că regina are un punct slab pentru Andrew și îl consideră fiul ei preferat”, a declarat sursa din interiorul palatului.

Prințul Andrew, copilul preferat al reginei Elisabeta II

A alerga la mama lui nu este un comportament nou pentru Andrew, care a mai făcut-o și în alte vremuri de criză. El a condus de două ori dus-întors, 1.000 de mile în Scoția pentru a se ascunde la Balmoral împreună cu regina vara trecută, în timp ce avocații americani încercau să îi transmită mandatul doamnei Giuffre.

Vizitele nocturne apar după ce, luna trecută, Prințul Charles i-a ordonat fratelui său să nu se mai lase fotografiat, conducând vesel spre Castelul Windsor. Au existat, de asemenea, discuții despre un plan pe termen lung conform căruia prințul William și Kate să se mute în Royal Lodge – casa lui Andrew și a fostei soții, Sarah Ferguson, care la rândul lor să fie trimiși la istoricul Fort Belvedere, mai departe de capitală.

Fort Belvedere, monument de gradul II, a fost construit între 1750 și 1755 și este locul unde a înflorit relația lui Edward al VIII-lea cu Wallis Simpson și unde acesta și-a petrecut ultimele zile ca rege, înainte de abdicarea sa în 1936.

De asemenea, surse de la palat spun că prințul Andrew va avea o apariție publică cu ocazia unei ceremonii de mulțumire pentru Prințul Philip, la Westminster Abbey, pe 29 martie. După aceea, regina va decide dacă poate participa la viitoarele evenimente „de familie”, inclusiv slujba religioasă jubiliară de la Catedrala Sf. Paul, programată în iunie.

Recomandarile noastre