Potrivit publicației britanice Life & Style, care citează o sursă informată cu privire la discuțiile din familia regală, regina  este „furioasă” că Meghan și Harry pentru că aceștia ar fi încălcat condițiile  Megxit.

Suverana Marii Britanii a fost de acord să-i lase pe Harry și Meghan Markle să se mute în SUA, după ce au renunțat la Familia Regală la sfârșitul lunii martie. Le-a spus, însă,  clar, că sunt reguli pe care sunt obligați să le respecte.

Monarhia nu e „vacă de muls”

La numai șase luni de la încheierea acordului, regina este, însă, complet nemulțumită de cum decurg lucrurile. Se gândește chiar să-i revoce titlul de prinț lui Harry, pe motiv că acesta a transformat monarhia britanică într-o „vacă de muls”.

Potrivit sursei citate de Life & Style, conform Evenimentul Zilei, Harry a încălcat practic toate regulile din momentul în care a ajuns în  SUA. El și soția lui au obținut contracte de milioane de lire sterline cu gigantul Netflix și agenția Harry Walker din New York. „Este ca și cum ar fi transformat monarhia într-o vacă de muls”.

Sursa a sugerat, de asemenea, că Meghan și Harry nu ar fi obținut asemenea  succese dacă ar fi fost niște „oameni simpli” și că își folosesc legăturile regale pentru a-și atinge scopurile.

Filmulețele de la Casa Regală, făcute pe ascuns

Mai mult, sursa tabloidului britanic susține că Harry și Meghan au făcut mai multe filmulețe în timp ce locuiau în Familia Regală. „Dar filmările făcute de Meghan și Harry când au părăsit familia regală. Acesta este un spectacol de 200 de milioane de dolari!”

Îngrijorarea familiei regale britanice cu privire la comportamentul celor doi pare să se refere și la implicarea  acestora în alegerile din SUA, în ciuda faptului că familia britanică trebuie să rămână apolitică.

Vorbind într-un mesaj video, ducesa de Sussex a declarat înainte de vot că această cursa prezidențială a fost „cea mai importantă alegere din viața noastră”, cuplul făcând apel la americani să își exercite dreptul de vot.

Deși cuplul nu a susținut în mod direct un candidat, toată lumea a înțeles că mesajul era anti-Donald Trump, scrie express.co.uk.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri