Regina Elisabeta a murit neîmpăcată. Avea un plan cu Meghan Markle

Regina Elisabeta a murit neîmpăcată. Avea un plan cu Meghan Markle
Până la urmă, Regina Elisabeta a II-a a murit neîmpăcată. Planul ei în ceea ce o privește pe soția strănepotului ei, prințul Harry, nu a dat roade.

Regina Elisabeta a II-a a încercat s-o convingă pe Meghan Markle să-și repare relația agitată cu tatăl ei, Thomas Markle. „Regina a putut vedea cât de dăunătoare era situația dintre Meghan și tatăl ei și a vorbit cu Meghan despre asta și a încercat să o încurajeze să vorbească cu Thomas”, scrie expertul regal Katie Nicholl în viitoarea sa carte, „The New Royals”, dezvăluie Page Six.

O sursă regală i-a spus lui Nicholl că regretatul monarh a simțit că „toată treaba a fost tratată destul de prost cu Thomas Markle și dacă ar fi fost făcută altfel, ar fi ieșit mai bine”.

Fostul light- designer pentru seriale TV și sitcom-uri, în vârstă de 78 de ani, urma să-și însoțească fiica pe culoarul Capelei Sf. Gheorghe, în momentul căsătoriei cu prințul Harry. Ulterior, a recunoscut că a colaborat în secret cu un paparazzo pentru a pune în scenă fotografiile și s-a renunțat la ceremonie. Starea bărbatului s-a depreciat, el suferind ulterior o intervenție chirurgicală pe inimă.

Cum a ajuns Meghan Markle condusă la altar de socru

„Slujba a fost frumoaă și este istorie.  Întotdeauna voi regreta că nu am putut fi acolo și că nu am putut ține mâna fiicei mele”, a spus tatăl lui Markle despre ceremonie, pe care a urmărit-o la televizor din patul său. Regele Charles a ajuns să salveze situația, însoțindu-si nora spre altar.De asemenea, Thomas a mărturisit mai târziu că Prințul Harry l-a avertizat să nu se complice cu presa și că l-a mințit   pe Harry în timpul unui apel telefonic agitat înainte de nunta regală.

Din acel punct însă, relația ducesei cu tatăl ei s-a deteriorat și mai mult după ce ea l-a acuzat că a dat publicității o scrisoare privată pe care a scris-o după nuntă. De altfel Meghan Markle a dat în judecată și a câștigat un proces împotriva Mail on Sunday pentru publicarea scrisorii emoționante.

În ea, Meghan și-a implorat tatăl să „nu mai creeze atâta durere”.

„Te rog, încetează să-mi exploatezi relația cu soțul meu… Îmi dau seama că ești neîncrezător încât simți (sau poți simți) că nu există nicio cale de ieșire, dar dacă faci o pauză, cred că vei vedea că poți  a trăi cu conștiința curată este mai valoros decât orice răsplată din lume”, a scris ea.

Regina Elisabeta avea un plan  cu Meghan Markle

Nicholl a mai menționat că regina a considerat că a fost o greșeală faptul că Harry nu a călătorit niciodată în Mexic pentru a-și întâlni viitorul socru. „Cred că a simțit că Harry ar fi trebuit să-l întâlnească cu siguranță pe Thomas Markle”, a spus Nicholl. Nu numai că Regina, care a murit pe 8 septembrie la vârsta de 96 de ani, a vrut ca Meghan să-și repare relația cu tatăl ei, dar și-a dorit același lucru pentru Harry și restul familiei regale.

„Regina l-a adorat pe Harry până la capăt, iar Harry a adorat-o pe ea”, a spus autorul regal Robert Hardman pentru publicația People.  „Cred că ea a fost unul dintre canalele dintre Windsor și familia „autoexilată” în California și ar fi fost una dintre cele mai dragi dorințe ale ei ca să repare lucrurile (dintre Meghan Markle și tatăl său)”, a mai punctat acesta.

Sursa foto: Instagram