Regina nu se lasă. Face bani din orice, și de pe urma aniversării de platină

Regina nu se lasă. Face bani din orice, și de pe urma aniversării de platină
Regina Elisabeta II a lansat în trecut mai multe băuturi alcoolice, ea fiind o mare amatoare de gin. De aceea, personal și-l produce pe moșia sa. Și face bani frumoși din asta. Acum scoate la vânzare alte obiecte, menite să atragă bani către Palatul Buckingham.

Regina Elisabeta II lansează suveniruri aniversare pentru a marca Jubileul de platină, cu o schemă de culori violet inspirată de robele ei de la încoronare. Colecția cuprinde inclusiv farfurii de 150 de lire sterline bucata. Toate sunt produse de Royal Collection Trust. Colecția include veselă făcută manual folosind porțelan fin englezesc și metode și tehnici vechi de 250 de ani.

Colecția a fost realizată în Stoke-on-Trent pentru a marca Jubileul de platină de anul viitor – care sărbătorește cei 70 de ani ai reginei pe tron. Designul și schema de culori ale gamei se inspiră din Roba Majestății Sale, purtată în ziua încoronării, pe 2 iunie 1953. Amplasată pe un fundal violet, designul vaselor prezintă spice aurii de grâu și frunze de măslin, simbolizând pacea și belșugul.

Cât costă o ceașcă „regală” pentru ceaiul de la ora 5

Caracteristica centrală este o stemă cu emblema naționale a Regatului Unit, constând din trandafiri, trifoi, ciulini și narcise. Este încadrată de un chenar circular de frunze de stejar, o emblemă a forței, stabilității și longevității.

Setul conține, printre altele, căni, lingurițe aurite, suporturi de pahare, o zaharniță, farfurii și, bineînțeles, o ceașcă de ceai cu propria farfurioară. Prețurile variază de la 150 de lire sterline pentru o farfurie, 65 de lire sterline pentru o cană de ceai cu farfurie până la 2,95 lire sterline pentru un mini tub cu biscuiți scoțieni.

Produsele pot fi achiziționate online de pe site-ul Royal Collection Trust și vor fi vândute în magazinele Royal Collection Trust din The Queen’s Gallery, Palatul Buckingham și pe Buckingham Palace Road, precum și în magazinele Royal Collection Trust de la Castelul Windsor și Palatul Holyroodhouse, scfrie Daily Mail.

Regina Elisabeta, implicată și în afaceri cu alcool

Anul acesta, Regina Elisabeta a lansat una după alta băuturi. După al treilea gin, prezentat în primăvară, în luna mai suverana a anunțat și o nouă gamă de bere preparată în proprietatea sa privată din Sandringham.

Elisabeta II,  în vârstă de 95 de ani, a aprobat vânzarea ginului și a unei beri fabricate din plante cultivate în proprietatea Sandringham din Norfolk. Berile îmbuteliate se vând la magazinul din Sandringham la 3,99 lire sterline sticla de 500 ml. Pe de altă parte, ginul se comercializează prin magazinele Royal Collection Trust și online.

Sursa foto: Royal Collection Trust, Instagram