Regina se răsucește în mormânt! Harry a dezvăluit lucruri foarte urâte despre ea, deși i-a promis că nu le va spune niciodată

Regina se răsucește în mormânt! Harry a dezvăluit lucruri foarte urâte despre ea, deși i-a promis că nu le va spune niciodată
Cartea de memorii a prințului Harry trebuia să apară în luna septembrie. Însă, odată cu agravarea stării sănătății Reginei Elisabeta a II-a, acesta a amânat lansarea, ca să nu o supere pe regina care deja era văduvă, după moartea prințului Philip. În plus, Harry i-a promis ca nu va spune nimic despre ea în carte. Promisiunea a fost încălcată.

Prințul Harry și-a dat cuvântul că nu va scrie despre regină în „Spare”, dar, după moartea acesteia, în volum se dovedește că apar informații importante și grave. În noua sa carte, care a fost lansată în librării de două zile, prințul Harry povestește inclusiv faptul că bunica sa paternă, regina Elisabeta a II-a, nu l-a îmbrățișat niciodată, în paralel, internetul e inundat cu imagini în care prințul e ținut în brațe de către mama sa, prințesa Diana.

În fața crudei confesiuni, fanii Prințului Harry s-au întristat de afirmația că acesta nu și-a îmbrățișat niciodată bunica și acum o condamnă pe suverană. „Unde este dragostea de familie?”, se întreabă aceștia. Unul a distribuit un clip plin e întrebări, pe rețelele sociale.

Prințul Harry a făcut multe afirmații despre familia regală în cartea sa recent lansată, Spare. Dincolo de critici, pe măsură ce textul cărții e parcurs, prințul Harry și-a atras simpatia pentru că a afirmat în cartea sa că nu a reușit niciodată să o îmbrățișeze pe bunica sa, regretata regină Elisabeta a II-a.

Prințul în vârstă de 38 de ani a împărtășit multe dezvăluiri șocante despre familia regală în noua sa carte, inclusiv o presupusă ceartă între el și fratele său, prințul William; lupta sa emoțională după moartea mamei sale, prințesa Diana; și ultimele cuvinte pe care i le-a spus Reginei Elisabeta înainte de moartea acesteia, în septembrie anul trecut.

Mărturisirea prințului Harry despre regina Elisabeta a II-a, virală pe TikTok

Marți, utilizatorul TikTok @sugarnspicey a devenit viral când a distribuit un fragment din Spare narat de Prințul Harry, în care acesta descrie despre cum și-a văzut bunica bucurându-se de concertul de la Jubileul de Aur în 2002.

@sugarnspicey This is sad, where is the family love. #princeharry #princeharryandmeghan #princessdiana #theroyalfamily #thespare #theroyals #kingcharles #queenelizabeth ♬ original sound – Tricia

„Când am văzut-o bătând din picior și legănându-se în ritmul ei, am vrut să o îmbrățișez, a scris el. Dar bineînțeles că nu am făcut-o. Nici nu se punea problema. Nu o făcusem niciodată (îmbrățișare) și nu puteam să-mi imaginez nicio circumstanță în care un astfel de act nu ar fi fost sancționat”.

Harry a continuat să descrie momentul în care mama sa, prințesa Diana, a încercat să o îmbrățișeze pe regretata regină britanică. „Există o poveste faimoasă despre cum mama a încercat să o îmbrățișeze pe bunica, a continuat el. De fapt, a fost mai mult o fentă decât o îmbrățișare, dacă martorii oculari pot fi crezuți. Bunicuța a virat pentru a evita contactul, iar totul s-a terminat foarte ciudat, cu priviri plecate și scuze murmurate”.

Regina, distantă și față de propriul fiu, actualul rege Charles al III-lea

Prințul Harry s-a întrebat apoi dacă regina și-a îmbrățișat vreodată propriul fiu, acum regele Charles al III-lea. „M-am întrebat, privind-o pe bunica cum cânta rock pe Brian May, dacă tata a încercat vreodată (să o îmbrățișeze). Probabil că nu, a spus el, înainte de a-și aminti cum regina i-a oferit fiului ei o „strângere de mână fermă” după ce s-a întors acasă după un turneu regal de câteva luni. Charles era la acel moment doar un copil.

Prințul Charles vrea să schimbe regulile monarhiei. Ce planuri are cu Regina, după moartea tatălui său

Potrivit Prințului Harry, bunicul său, Prințul Philip, nu era diferit, scriind: „O strângere de mână care poate că a fost mai mult decât a primit vreodată de la bunicul. Într-adevăr, bunicul a fost atât de distant, atât de ocupat cu călătoriile și munca, încât abia l-a văzut pe tata în primii câțiva ani de viață”.

Cartea de memorii a ducelui de Sussex, Spare, a ajuns în sfârșit pe rafturi marți, 10 ianuarie. La doar câteva ore după lansarea autobiografiei, peste 400.000 de exemplare au fost vândute în Marea Britanie, făcând din Spare cea mai rapid vândută carte de non-ficțiune din toate timpurile, scrie The Independent.

Recomandarile noastre