Regizorul Răzvan Maziu cheamă la casting! Pregătește un nou spectacol și are nevoie de actori și soliști vocali

Regizorul Răzvan Maziu cheamă la casting! Pregătește un nou spectacol și are nevoie de actori și soliști vocali
Compania independentă de teatru WonderTheatre anunță o nouă producție pentru 2022 printr-un casting deschis pentru spectacolul The Full Monty (Goi Pușcă) pentru rolurile principale și secundare.

Castingul se adresează actorilor și solistilor vocali (bărbați și femei) cu vârsta cuprinsă între 20-40 de ani și vizează atât rolurile cântate cât și cele exclusiv de proză.

Etapa numărul 1

O primă selecție va avea loc pe baza de Curriculum Vitae și a unei fotografii portret însoțite, după caz, de înregistrari video care să pună în valoare calitățile vocale. Artiștii sunt rugați să trimită înregistrările folosind link-uri de youtube, vimeo sau alte site-uri similare.

Materialele vor fi trimise pe adresa casting@wondertheatre.com până la data de 20 februarie 2022.

A doua etapă

Următoarea etapă a selecției va avea loc pe data de 28 februarie în prezența regizorului Răzvan Mazilu și a echipei de producție. Vor fi contactați doar artiștii selectați pentru această etapă.

 Subiectul show-ului anunță deja succesul

The Full Monty este un musical cu libret de Terrence McNally și coloană sonoră de David Yazbek. O versiune scenică adaptată după filmul britanic cu același nume din 1997, cu Robert Carlyle în rolul principal. Șase muncitori șomeri din Buffalo, fără bani și fără perspective, decid să prezinte un număr de striptease într-un club local. Văzuseră entuziasmul soțiilor lor pentru o trupă de Chippendales venită în turneu.

În București, regia, coregrafia si costumele musicalului The Full Monty vor fi semnate de Răzvan Mazilu.

 Cine sunt Răzvan Mazilu și Wonder Theatre

Răzvan Mazilu este artistul complet (regizor, coregraf, creator de costume), câștigător a numeroase premii, cel care a impus genul musical pe scenele din România. Spectacole de referință: Familia Addams, Cabaret, Sunetul muzicii, Femei în pragul unei crize de nervi, We Will Rock You, West Side Story, Mon Cabaret Noir, etc.

În 2011 a montat o versiune a musicalului “The Full Monty” la Teatrul Național Timișoara, cu un mare succes la public.

WonderTheatre este un proiect de teatru independent creat de Rollywood Film pentru producție itinerantă, spații neconvenționale, săli de teatru și de cinema.

WonderTheatre produce entertainment și experiențe memorabile pentru spectatorul modern pasionat de cinema, teatru și televiziune. Pentru cel conectat la realitate, dornic de divertisment de bună calitate.

Pe lângă spectacole de teatru clasic, WonderTheatre a fost producătorul celor mai mari musicaluri realizate la noi: Mamma Mia în regia lui Răzvan Dincă și We Will Rock You, în regia și coregrafia lui Răzvan Mazilu. O distribuție impresionantă care i-a inclus pe Loredana, Răzvan Vasilescu, Adrian Nour, Emil Rengle, Mara Captaru, Lucian Ionescu și Ana Bianca Popescu. Peste 15.000 de spectatori într-un an.

 

 

Recomandarile noastre