Replici dure între Ciutacu, Gâdea și senatoarea Șoșoacă. Ce i-au făcut jurnaliștii

Replici dure între Ciutacu, Gâdea și senatoarea Șoșoacă. Ce i-au făcut jurnaliștii
A fost scandal în direct, aseară, la România TV. Ciutacu a cedat și i-a închis telefonul în nas. Nu e primul care rămâne fără replici în fața ei și ia o măsură radicală de genul acesta.

Ghinioanele și scandalul se țin lanț în jurul ei, au fost replici dure între Ciutacu, Gâdea și senatoarea Șoșoacă. Pare că reprezentantul AUR a ajuns într-un conflict deschis, în ultima perioadă, cu mai mulți realizatori TV.

Amintim că în urmă cu numai o săptămână, senatoarea a părăsit emisiunea lui Gâdea, după ce acesta a cerut să îi fie suspendat microfonul. Aseară, în timpul unei intervenții telefonice, senatoarea Diana Șoșoacă a pățit-o din nou. Ciutacu a decis să îi închidă acesteia telefonul în nas după ce discuția s-a aprins mai repede decât s-ar fi așteptat.

Dialogul dintre Victor Ciutacu și Diana Șoșoacă

Ciutacu: Dumneavoastră făceți-vă mandatul pe care ați fost aleasă în Parlament. Constituția nu vă permite să dați buznă în instituții publice pe bază de legitimație de senator.

Șoșoacă: Eu îmi fac treaba foarte bine, nu am dat buzna în niciun spital, vă rog să nu mai dezinformați și să vă faceți meseria dumneavoastră. Dacă m-ați invitat la un drept la replică, lăsați-mă vă rog să vorbesc.

Ciutacu: Nu v-am invitat la un drept de replică, l-ați cerut, vi l-am oferit din bunăvoință.

Șoșoacă: Aveați obligația legală să îmi oferiți un drept la replică, nu v-am solicitat.

Ciutacu: Mulțumesc, doamna senator, o seară bună.

Dialogul dintre Mihai Gâdea și Diana Șoșoacă (26 ianuarie)

Şoşoacă (către medici): Mai sunt cazuri de gripă, că nu se mai vorbeşte?

Gâdea: Doamna senator!

Şoşoacă: Da.

Gâdea: Ce mai faceţi?

Şoşoacă: Foarte bine, mulţumesc, mă interesa şi pe mine să pun nişte întrebări, eu nu ştiu unde este gripa.

Gâdea: Da, eu apreciez prezenţele dumneavoastră de fiecare dată.

Şoşoacă: Dar eu chiar vreau să ştiu.

Gâdea: Ascultaţi puţin. Să ştiţi o chestie, la o doamnă, e uşor neplăcut şi nu vă dau lecţii publice, dar mă puneţi în situaţia asta, în momentul în care interveniţi absolut peste oricine care vorbeşte este o chestie lipsită de politeţe şi de ştaif.

Şoşoacă: Domnule Gâdea…

Gâdea: Da, doamna senator.

Şoşoacă: Cred că cea mai mare lipsă de politeţe o aveţi dumneavoastră.

Gâdea: Ia să vedem, doamna senator, cum? (Vorbesc unul peste celălalt) Dacă dumneavoastră nu respectaţi dialogul, să ştiţi că vă opresc şi microfonul.

Şoşoacă: Nicio problemă, este Antena 3, unde oricum se opreşte microfonul şi oricum de-a lungul anului trecut am avut parte de un abuz psiho-emoţional.

Gâdea: Se vede că sunteţi abuzată, să ştiţi, se vede, sunteţi abuzată masiv. (În pauza instituită ad-hoc, senatoarea a părăsit platoul emisiunii).

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 2 februarie. Scorpionii pot negocia contracte importante