Simona Ionescu / Redactor Șef

Blestemul din „Beverly Hills 90210”. De la o moarte sfâșietoare la probleme grave de sănătate și greutăți financiare

Blestemul din „Beverly Hills 90210”. De la o moarte sfâșietoare la probleme grave de sănătate și greutăți financiare
În timp ce îndrăgitele personaje din „Beverly Hills 90210” erau implicate în drama vieții de adolescent, viața reală a actorilor era adesea mai dramatică și mai provocatoare. Moarte, probleme de sănătate, dar și greutăți financiare.

De la moartea sfâșietoare a lui Luke Perry, la lupta persistentă a lui Shannen Doherty cu cancerul și la turbulențele financiare ale lui Tori Spelling, distribuția filmului „Beverly Hills 90210” a trecut prin multe încercări și necazuri.

Shannen se luptă cu boala din 2015

Cu câteva zile în urmă, Shannen Doherty, în vârstă de 48 ani, a povestit la „Good Morning America”, că boala pe care tot încearcă să o învingă din 2015, a recidivat. În acest moment, ea are cancer la san în stadiul 4. O veste tristă pentru toți fanii celebrului serial, care abia s-au obișnuit cu ideea pierderii unui alt actor. Luke Perry a murit la 52 de ani, după ce a făcut un atac cerebral.

Shannen Doherty se luptă și acum cu boala…

În 2018, actrița a avut parte de un alt moment extrem de greu, după ce incendiul Wolseley din California i-a distrus casa. A făcut tot ce a putut să repare folosindu-se de asigurarea pe care o avea, compania plătindu-i suma de 1,1 milioane de dolari.

Shannen a considerat că e prea puțin, a dat compania în judecată și a trecut prin cele mai grele procese din viață. Nenorocirile nu s-au terminat pentru că și alți actori au mari probleme, motiv pentru care toată lumea a început să vorbească despre „blestemul Beverly Hills, 90210”.

Shannen și-a reabilitat imaginea cu tratament și terapie

Shannen a fost concediată după ce Tori Spelling i-a cerut acest lucru tatălui său, producătorul Aaron Spelling după mai multe incidente. În anul 1996, actrița a aruncat cu o sticlă de bere în geamul unei mașini și ulterior a mers la ședințe de terapie. Care n-au ajutat-o  prea mult pentru că în 2001 a fost prinsă când a condus băută și a primit trei ani cu suspendare. A reușit să-și spele imaginea după mult tratament și terapie.

Luke Perry s-a stins din viață la 52 de ani

Luke Perry a făcut atac cerebral

În 2015, în urma unui control de rutină, Luke Perry a primit un diagnostic nemilos: celule precanceroase in colon. Situația s-a remediat, dar în 2019 a făcut un atac cerebral. Cinci zile au încercat medicii să facă imposibilul… S-a stins pe 4 martie 2019, la 52 de ani. În același an fusese distribuit în filmul lui Quentin Tarantino, Once Upon a Time in Hollywood.

Tori Spelling și problemele din viața ei

În perioada în care era căsătorită cu Charlie Shanian, Torri Spelling a început o poveste de dragoste cu Dean McDermott, și el într-o relatie cu  Mary Jane Eustace. S-au căsătorit în 2005, dar au divorțat după 17 ani de relație. După ce Aaron s-a stins din viață în 2006, Tori se aștepta să primească 600 milioane de dolari din averea tatălui, dar mama ei, executorul averii, i-a dat doar 800.000 de dolari, cele două nefiind într-o relație bună.

Torri Spelling are mari probleme de sănătate

Recent, vedeta a postat o fotografie de pe patul de spital și un mesaj care i-a îngrijorat pe fani.  „A 4-a zi aici și mi-e atât de dor de copiii mei. Recunoscătoare și atât de mândră de copiii mei puternici, curajoși, rezistenți și buni până în măduva oaselor, care rămân pozitivi indiferent de ceea ce le iese în cale”, susține vedeta. Actrița nu a dezvăluit detalii suplimentare despre starea ei.

Jennie Garth a divorțat de trei ori

Nici Jennie Garth nu a avut o viață prea bună. În 2002 a fost diagnosticată în 2002 cu o boală a valvei inimii, dar a spus acest lucru abia în 2009. Încearcă să ducă o viață liniștită, dar mereu în atenția medicilor. Nici la capitolul dragoste n-a fost prea bine.

În 1994 s-a căsătorit cu primul soț, Daniel Clark, dar au divorțat în 1996. În 2001 și-a refăcut viața cu Peter Facinelli, au trei fete, dar după 11 ani de mariaj și-au spus adio. În 2015 s-a logodit cu Jaimie Alexander și un an mai târziu s-au despărțit. Al treilea soț a fost Dave Abrams de care a divorțat în 2018.

Jason Priestley a avut probleme cu alcoolul

 

Jason Priestley a avut mari probleme cu alcoolul

Actorul care l-a interpretat pe Brandon Walsh, Jason Priestley a avut probleme cu alcoolul, chiar și pe platourile de filmare. El a mărturisit în 2014 că bea și fuma pentru a se detașa de personajul său care era… prea cuminte. În 1999 a ajuns la închisoare după ce a fost prins beat la volan, iar în 2002 a dat mâna cu moartea din cauza unui accident la o cursă de mașină.

În august 2023, Jason a împlinit 54 de ani și trăiește fericit alături de frumoasa sa soție, Naomi Lowde, alături de care are doi copii minunați, adolescenți. Acesta a rămas la fel de șarmant ca și în tinerețe, chiar dacă are părul grizonat. Coleg de apartament în anii trecuți cu Brad Pitt, Jason Priestley, este nu doar un actor prețios, ci și un producător și regizor extraordinar.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre