Simona Ionescu / Redactor Șef

Elena Merișoreanu are probleme serioase de sănătate. Simte că trebuie să mai amâne operația

Elena Merișoreanu are probleme serioase de sănătate. Simte că trebuie să mai amâne operația
A primit de curând o distincție importantă, însă nu se consideră vedetă. Este a fel de modestă și cu mare recunoștință pentru public, cel care a ridicat-o la rang de mare doamnă a cântecului popular românesc.    

A primit de curând o distincție importantă, însă nu se consideră vedetă. Este a fel de modestă și cu mare recunoștință pentru public, cel care a ridicat-o la rang de mare doamnă a cântecului popular românesc.

Elena Merișoreanu este în slujba cântecului popular de când se știe. Îi place să cânte și să încânte oamenii cu darul ei: vocea. Desemnată de curând „cea mai îndrăgită interpretă de muzică populară, artista rămâne modestă, în ciuda premiului obținut.

„Slujitoarea cântecului popular, noi nu suntem vedete, cum spun alții. Vedete sunt actorii care au jucat în roluri importante, cei care au scris piese de teatru. Mă onorează acest premiu și vreau să spun că îl datorez publicului și vouă, media. Nicio zi din viață nu o regret, pentru că am lăsat în urmă lucruri frumoase și cântece”, a declarat artista la Antena Stars.

Ce problem de sănătate are artista

În același timp, Elena Merișoreanu a adus în discuție și problema de sănătate cu care se confruntă de ceva vreme. Are o afecțiune la un picior și aceasta se rezolvă doar prin intervenție chirurgicală. Însă, cum de ceva timpo evenimentele artiștilor au mers ca pe bandă rulantă, cântăreața de muzică popular a tot amânat rezolvarea bolii care o macină.

„Am probleme la un picior, tot amân operația și nu știu de ce. Adică știu de ce, evenimentele… Sper că în toamnă o să mă ajute Dumnezeu să rezolv această treabă. Restul, mulțumesc lui Dumnezeu, să știi că sunt sănătoasă tun”, a mai mărturisit Elena Merișoreanu, care ar fi vrut să-și facă operația la începutul anului.

Așadar, artista a dezvăluit că o amână pâmnă în toamnă, când va avea mai mult timp.

 Ce spun medicii

Elena Merișoreanu a explicat că a încercat mai mult timp să-şi rezolve problema de sănătate de la picior cu ajutorul medicamentelor, însă după cele mai recente investigaţii amănunţite pe care şi le-a făcut, medicii i-au spus clar că singura soluție este intervenția chirurgicală.

Problema nu îi pune viața în pericol, însă trebuie rezolvată cât mai curând. Artista a explicat că nu i se mai reface cartilajul.

„Nu ma simt chiar așa de rău, am mai făcut puțin tratament, dar motivul e altul pentru care nu m-am operat. Am de lucru acum, nu ma mai gândesc la picior. Nu o iau ca pe un sacrificiu, ci ca pe o plăcere.”, a mai spus Elena Merișoreanu.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre