Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Ce a apărut în locul unde a murit Răzvan Ciobanu în mașina răsturnată!

Exclusiv. Ce a apărut în locul unde a murit Răzvan Ciobanu în mașina răsturnată!
Creatorul de modă Răzvan Ciobanu nu a fost uitat de prietenii săi. Aceștia i-au adus un omagiu de suflet, într-o totală discreție. Noi, însă, am aflat despre ce e vorba.

Vă mai amintiți de ce s-a întâmplat în 29 aprilie 2019? Săptămâni întregi după această zi, în care presa și opinia publică au aflat despre moartea tragică a lui Răzvan Ciobanu, a existat o intensă dezbatere pe o singură întrebare: crimă, accident sau sinucidere în cazul morții lui Răzvan Ciobanu?

Atunci, pe 29 aprilie 2019, a fost descoperit cadavrul lui Răzvan Ciobanu. Era luni dimineața, în jurul orei 07.00, printre niște copaci de lângă un drum din comuna Săcele, situată în apropiere de Năvodari. Alarma a dat-o un țăran care venise să dea de mâncare animalelor dintr-o mică fermă. Apelul la 112 a fost primit la 07.13.

La sfârșitul anchetei, procurorul și criminaliștii au concluzionat că Răzvan Ciobanu a murit în urma loviturilor provocate în timpul izbirii mașinii de copaci, că era sub influența alcoolului și a drogurilor. Conform anchetatorilor și experților în accidente rutiere, mașina a rulat pe câmp, apoi a intrat în coliziune cu mai mulți copaci. Mașina s-a răsturnat de câteva ori, iar șofeul, care nu purta centură de siguranță, a fost proiectat în exterior.

Jeep-ul respectiv nu-i aparținea creatorului de modă ci unei femei de 37 de ani din București, iar partenerul ei i-l împrumutase lui Răzvan Ciobanu. Înainte de accident, s-a dovedit că bărbatul petrecuse ore bune în câteva localuri din Mamaia.

EXCLUSIV!

Aceasta este povestea pe scurt a ceea ce a însemnat dispariția unuia dintre cei mai talentați creatori de modă din România ultimilor 15 ani și despre care publicul a aflat cu surprindere că trăia la limita sărăciei, cerșind prietenilor și cunoștințelor din lumea mondenă bani ca să-și cumpere droguri sau băutură.

Unii dintre acești prieteni, rămași anonimi, au făcut un gest frumos în memoria lui. I-au comandat o placă de marmură pe care, așa cum se vede din fotografie, au scris niște versuri sensibile. Au amplasat-o pe locul unde s-a stins Răzvan Ciobanu, în comuna Salcia. Locuitorii din zonă îi mai pun, din când în când o lumânare și buchețele de flori sau spice de grâu.

 

 

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre