Frank Sinatra, cântărețul aparent foarte dur, dar cu o inimă de aur. Gesturile sale nobile spun totul

Frank Sinatra și-a petrecut tinerețea în Hoboken, New Jersey, urmărindu-și părinții cum se străduiau să se descurce. După ce a devenit cunoscut în toată lumea grație hiturilor sale, artistul obișnuia să facă gesturi frumoase pentru cei care aveau probleme.
Un astfel de moment s-a petrecut când Frank Sinatra se afla alături de câțiva prieteni la un restaurant de lux din Los Angeles. Cunoscut pentru capacitatea sa de a citi oamenii, artistul a văzut un chelner care părea să aibă probleme.
Fără să stea pe gânduri l-a chemat la el și l-a întrebat cu ce probleme se confruntă. Băiatul i-a răspuns, rușinat, că încearcă să strângă bani să-și plătească taxele universitare. Visa să termine școala și să-și facă o viață mai bune, muncea în plus la restaurant, dar tot nu era de ajuns…
Se spune că după ce l-a ascultat, Frank Sinatra l-a întrebat de câți bani are nevoie și a scos carnetul de cecuri. cu voce tremurândă, tânărul i-a spus suma, iar acesta a scris un cec. Bulversat, chelnerul a vrut să refuze, iar răspunsul lui Sinatra l-a oprit: „Fă ceva frumos pentru altcineva într-o zi.”
Și nu a fost singurul moment în care cântărețul a dovedit că e un exemplu al generozității. Într-o altă zi a văzut un copil care avea nevoie de ajutor și a făcut tot ce a putut să-l sprijine. Tot Sinatra obișnuia să-i ajute pe muzicienii pe care-i întâlnea întâmplător.
Și nici acesta nu a fost un incident izolat. Tot artistul se spune că a lăsat 2000 de dolari bacșiș unui șofer de taxi care l-a condus noaptea prin oraș. Un prieten aflat în dificultate a izbucnit în lacrimi după ce Frank Sinatra a plătit ipoteca, dar artistul obișnuia să trimită bani anonimi veteranilor de război și pacienților aflați în spitale.
Prietenii din cercul său intim știau că starul a avut o slăbiciune pentru oamenii muncitori care se chinuiau să-și schimbe viața, dar niciodată nu i-a plăcut să se știe că el este în spatele multor acte de caritate.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook