Simona Ionescu / Redactor Șef

Liz Hurley a mărturisit cine a sărutat-o cel mai bine în filme

Liz Hurley a mărturisit cine a sărutat-o cel mai bine în filme
Dezvăluirea făcută de frumoasa actriță britanică a fost făcută în timpul show-ului "Watch What Happens Live". Invitată la emisiune, Elizabeth Hurley a răspuns unui băiat din public care s-a arătat interesat cu cine a avut ea cel mai bun sărut într-un film.

Liz nu s-a arătat deranjată de întrebare, ba nu a ezitat niciun moment cu răspunsul: ”Au fost atât de multe…Cred totusi ca a fost cu Matthew McConaughey” (foto).

Actrița (54 de ani) a povestit că s-a sărutat destul de mult cu Matthew (50 de ani) când au jucat în comedia lansată în anul 1999, ”EDtv”. A spus și care a fost cel mai oribil sărut de pe platourile de filmare, dar nu i-a dezvăluit numele actorului german cu care a jucat.

”Trebuia să filmăm o scenă sexy. Ne uram, nu ne suportam. Nu mi-a plăcut. Oribil’, a spus Liz Hurley.

 

Gazda show-ului, Andy Cohen, a întrebat-o pe atrăgătoarea actriță dacă sexul în vacanță este mai bun ca cel de acasă, iar vedeta a răspuns sincer, pe loc: Da.

În momentul de față nu se știe de vreo relație stabilă a artistei, Liz fiind preocupată intens de fiul său, Damian, un manechin bine cotat.

Cine este Elizabeth Hurley

Elizabeth Hurley s-a născut la 10 iunie 1965 în Hampshire, ca fiică mai mică a Angelei Mary (născută Titt) și a lui Roy Leonard Hurley. Este pe jumătate irlandeză. Tatăl ei a fost maior în Corpul Educațional al Armatei Regale, iar mama a fost profesoară. Mai are o soră mai mare, Kathleen („Kate”) și un frate mai mic, Andrews Hurley.

În timp ce era adolescentă, Liz Hurley s-a implicat în moda punk, vopsindu-și părul roz și străpungându-și nasul cu un inel.

„Când aveam 16 ani – asta era în 1981, 1982 – modelul din Basingstoke, suburbia în care am crescut, a fost punk”, a explicat ea într-un interviu.

S-a înscris la cursuri de balet, a urmat apoi studii de sociologie și psihologie, dar nu a rezistat tentației de a deveni tot mai vizibilă și s-a înscris la London Studio Center, ca să învețe teatru și dans.

Cariera sa este legată de teatru, de modeling și de film.

Elizabeth Hurley a devenit faimoasă ca actriță în urma scandalului stârnit de iubitul ei de atunci, Hugh Grant, cu care era la un pas de a se căsători, în 1995. Grant, un actor extrem de apreciat în Maria Britanie și la Hollywood, a fost surprins atunci de Poliție în timp ce întreținea un act sexual cu o prostituată de culoare. Toată presa internațională a vuit pe acest subiect, iar nunta celor doi, Liz și Hugh, a fost amânată, apoi anulată.

Relația lor a continuat încă 5 ani, totuși. Elizabeth a decis însă că trebuie să se despartă, iar separarea s-a produs în anul 2000, după 13 ani de concubinaj. Cei doi au rămas prieteni, iar mai târziu Hugh Grant i-a botezat băiatul născut în urma unei relații pasagere.

Din 1995 și până în 2001 a fost imaginea Casei Estee Lauder.

Azi, la 54 de ani, arată extraordinar de bine, are o afacere prosperă cu costume de baie și se bucură de succes.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre