Rică Răducanu, fostul portar al naționalei, nu mai are scăpare. „S-a dus… totul e mort”

Rică Răducanu, fostul portar al naționalei, nu mai are scăpare. „S-a dus… totul e mort”
A muncit toată viața și nu s-a gândit niciodată că va trece printr-o asemenea situație grea. Fostul portar al naționalei, Rică Răducanu nu știe cum să rezolve situația.

Cu puțin timp în urmă, Rică Răducanu a mărturisit că a fost obligat să plece de la terasa pe care o are la mare. Fostul portar al naționalei a avut de rezolvat o problemă care nu-i dădea pace.

Nu are nici un fel de ajutor din punct de vedere financiar, de aceea muncește cât poate de mult pentru a reuși să fie pe linia de plutire. Acum, Rică Răducanu are o altă problemă. A fost nevoit să vină la București de la mare pentru a-și plăti un tratament. Deși avea bilet de trimitere de la medicul de familie, s-a trezit că spitalul nu mare fonduri. Singura lui mulțumire în acest moment de faptul că oamenii îl recunosc pe stradă și îl roagă să facă fotografii împreună.

„S-a dus, totul e mort. Suntem la pământ”

“Nu mai sunt pe litoral. Sunt acasă. Nu mai sunt pe litoral pentru că am probleme. Am probleme de familie. Ce să facem? Umblăm… Lumea ne-a uitat! Asta e, așa se întâmplă! Nu mai avem de nicăieri niciun ajutor, nimic, nici de la club, de nicăieri. S-a dus…totul e mort! Suntem la pământ! Am venit acasă pentru problema asta pe care am întâmpinat-o, dar să văd dacă mă întorc vineri. Sunt băieții pe acolo, nu am închis terasa.

Rică Răducanu e la pământ!

„Ce să fac? Noroc că mă iubește lumea și mai am dragostea de la oameni”

Am mers la tratament, am venit la doctor cu trimiterea de la medicul de familie și mi s-a spus că nu merge, că nu au fonduri și trebuie să plătesc cu bani. Am plătit toată viața… Ce să facem? Ne obișnuim. Noroc că mă pricep la toate și în viața mea am trecut prin multe. Ce să fac? Noroc că mă iubește lumea și mai am dragostea de la oameni!

„Sunt recunoscut peste tot unde mă duc, lumea vrea să facă poze, vin copiii și cer poze”

Am înveselit publicul cum am putut sau așa am gândit eu când am jucat,să distrez oamenii, am vrut să fac lumea să râdă, să mai uite de supărări, dar acum nu mai am ce să fac. Sunt recunoscut peste tot unde mă duc, lumea vrea să facă poze, vin copiii și cer poze. Dar probabil, ei nici nu știu cine sunt, poate părinții le spun.”, a mărturisit fostul portar pentru Playtech Știri.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre