Rihanna s-a pus pe făcut mărturisiri despre suferințele ei

Rihanna s-a pus pe făcut mărturisiri despre suferințele ei
Oamenii timizi pot fi introvertiți sau extrovertiți. Dar indiferent de cum sunt, tind să fie înțeleși greșit. Este foarte probabil ca aceștia să fie judecați din această cauză, conform unui studiu făcut de Bernie Carducci, psiholog la Universitatea Indiana.

Rihanna a mărturisit că este o persoană timidă. Timiditatea noastră îi poate face pe oameni să creadă că suntem distanți. Când, de fapt, ne aflăm în aceeași barcă.

A fi timid te poate face să pari snob

Cei care se simt timizi, tind să nu vorbească mult. Când sunt liniștiți, este greu pentru oamenii din jurul lor să știe ce gândesc. Unii oameni mai extrovertiți au menționat că ei văd oameni liniștiți intimidanți, deoarece consideră că sunt imprevizibili.

European woman hiding face under the clothes. She is oulling sweater on her head. Depressed emotion. Wish to be alone.

A fi anxios din punct de vedere social îți poate afecta și limbajul corpului, ceea ce poate da impresia unui blocaj. Este și mai rău dacă ești și introvertit, ceea ce înseamnă că ai nevoie de timp pentru a fi singur. 

De obicei, atunci când facem ceva la care oamenii nu se așteaptă, ei simt nevoia să inventeze un motiv pentru asta. Deci, atunci când acționăm diferit în jurul lor decât atunci când suntem cu oameni de care suntem apropiați, s-ar putea să se simtă ca și cum am crede că nu sunt suficient de buni pentru noi. În ochii noștri, suntem doar timizi, dar în ochii lor, parcă am fi „prea buni” pentru ei.

Vedete care suferă de timiditate

Zendaya a discutat despre încercarea de a-și depăși timiditatea din copilărie. Mai ales ca actriță. Stilistul ei i-a menționat odată că se îndepărtează de toți și că oamenii cred că este răutăcioasă pentru că nu vorbește. Dar adevărul este că era prea timidă.

E năucitor ce face. Rihanna își duce fanii direct în dormitor, de Valentine's Day. Arată... tot!

Rihanna a mărturisit că este o persoană timidă. Ea a spus că cea mai mare concepție greșită despre ea este că oamenii nu știu că este timidă. A recunoscut că se preface că nu se întâmplă, așa că oamenii cred că are încredere în ea. Dar, de fapt, este extrem de timidă.

Sursă: brightside.me

Exercițiile de respirație au devenit un trend în era COVID-19. Ce beneficii au acestea