Rihanna iubește din nou. Iată cine este norocosul

Rihanna iubește din nou. Iată cine este norocosul
Rihanna a avut relații tumultoase de-a lungul timpului, însă acum s-a aflat că iubește din nou. Norocosul este un rapper celebru.

La cei 33 de ani ai săi, Rihanna a avut o viață personală agitată. Cântăreața din Barbados a avut o relație cu Chris Brown, însă totul s-a terminat urât între ei, căci Rihanna l-a acuzat pe Chris Brown că a bătut-o. Acum însă, Rihanna este o femeie fericită și iubește din nou. 

Totul a fost dezvăluit chiar de către iubitul cântăreței, care a mai declarat că se simte extrem de norocos. Se zvonea de mulți ani că Rihanna ar avea o relație, însă niciodată nu a fost confirmat, până acum. Cântăreața s-a concentrat în ultimii ani pe brand-ul său, Fenty by Rihanna, pe care a vrut să-l dezvolte. A renunțat până și la cântat, pentru a se concentra pe noul său rol de femeie de afaceri. 

Rihanna iubește din nou. Are o relație cu ASAP Rocky

Totuși, artista și-a făcut timp pentru iubire în acești ani. A$AP Rocky a recunoscut că este împreună cu Rihanna, pe care a numit-o „dragostea vieții”. ASAP Rocky a mai spus pentru GQ magazine că este încântat de ideea de a avea un copil cu Rihanna (33 de ani) în viitor și că e fericit într-o relație monogamă.

ASAP Rocky (32 de ani), pe numele real Rakim Mayers, a fost reținut o lună într-o închisoare din Suedia în 2019, însuși președintele Trump intervenind atunci pentru eliberarea lui. „Cred că atunci când ştii, ştii. Ea este aleasa”, a spus el despre Rihanna. 

ASAP Rocky, în vârstă de 32 de ani, a mai spus că partenera lui i-a influenţat „categoric” noul album, pentru care a colaborat şi cu Morrissey. Zvonuri cu privire la o relaţie între cei doi au apărut în 2013, când el a deschis concertele Rihannei din turneul ei mondial „Diamonds” şi când au apărut împreună în videoclipul lui „Fashion Killa”.

Foto: Facebook

Are tata două fete. Cabral e în culmea fericirii. Andreea Ibacka e din nou însărcinată

Recomandarile noastre