Ristei și Naomi, dezbrăcați în public. Cum s-a întâmplat așa ceva

Ristei și Naomi, dezbrăcați în public. Cum s-a întâmplat așa ceva
Cuplul anului 2020 a fugit de lume, iar protagoniștii au ajuns să se dezbrace în public. E soare mult acolo, iar cei doi îndrăgostiți încep să se bronzeze. Nu că ea ar avea nevoie, dar așa vedem prima poză a lui Florin Ristei, cu iubita, dezbărcați.

Englezoaica Naomi Hedman l-a cucerit pe Florin Ristei din prima cu frumusețea și talentul ei. De luni bune, cei doi trăiesc o frumoasă relație de iubire. După etapa de Bootcamp, când Naomi a părăsit X Factor, cei doi s-au lansat cu adevărat în povestea de dragoste în care ambii sunt extrem de fericiți.

Rămasă în România, Naomi a ajuns să-i cunoască familia lui Florin Ristei, a stat la masă cu mama acestuia și a descoperit un fel din meniul devenit „tradițional” pentru tinerii din România – shaorma cu de toate. Tinerei îi place foarte mult mâncarea românească, după cum i-a mărturisit și mamei iubitului ei.

Ristei și Naomi au fugit în vacanță

Luând exemplul altor vedete din showbiz-ul românesc, Ristei și Naomi au fugit în lume, la căldură, la începutul anului. Juratul emisiunii X Factor și iubita lui au fost fotografiați într-una dintre cele mai romantice ipostaze de până acum.

Cei doi se țin în brațe, la mare și sunt foarte fericiți. Este prima fotografie cu cei doi pe o plajă, și, cu siguranță, vor urma și altele. Ristei a dezvăluit și care le este destinația, în timp ce Naomi se ținea, ieri, încă departe de internet și rețelele de socializare. El a punctat doar, pe Insta Story că se află în Dubai.

S-au văzut, s-au plăcut

Originară din Londra, tânăra este model dar îşi doreşte o carieră în muzică, motiv pentru care s-a înscris în concursul X Factor România. Apariția ei pe scena X Factor i-a lăsat pe jurați cu gurile căscate, dar, inițial, piesa pe care a interpretat-o nu a reușit să îi impresioneze complet. Florin Ristei a urcat pe scenă alături de ea pentru o a doua piesă. A fost cu noroc, pentru că, în final, a reuşit să-i convingă pe toţi cei patru membri ai juriului.

Zvonurile despre o posibilă relație între cei doi au apărut după ce s-au fotografiat împreună la repetiţii,  la mijlocul toamnei, Naomi făcând parte din echipa Deliei. Acum aceștia apar împreună din ce în ce mai des pe rețelele de socializare, în ipostaze deosebit de tandre.

Sursa foto: Instagram

Obiceiuri ciudate ale marilor conducători din istorie. De la machiajul cu produse toxice până la canibalism

Recomandarile noastre