În timp ce își acoperă sânii în fotografii, le oferă fanilor o privire plictisită și își arată părul blond umed, bijuteriile din aur, unghiile colorate și tatuajele în detaliu.

„O serie de la plajă. Începe acum…Cine se mai plictisește când stă să se bronzeze?”, spune artista în descrierea fotografiei.

Fotografiile postate i-au uimit pe fani, care mai de care complimentând-o în secțiunea de comentarii: „superbă”, „strălucești precum soarele”, „wow”.

Rita Ora nu este cunoscută drept o persoană rușinoasă, așadar a postat mai multe imagini de genul acesta pe Instagram, luând cu asalt titlurile ziarelor în luna mai.

Ce ilegalitate a făcut Rita Ora în adolescență

Aceasta a distribuit pe rețelele de social media mai multe selfie-uri în care apare într-un bikini verde, accesorizat cu mai multe bijuterii. Artista are mai multe tatuaje care atrag atenția urmăritorilor: două pe șold, unul pe încheietură. La un interviu pentru iHeartRadio din 2017, cântăreața a dezvălui că are 28 de tatuaje și cel de pe șoldul stâng este primul pe care l-a făcut.

„Primul meu tatuaj este făcut într-o zonă unde credeam că părinții mei nu îl vor vedea, deasupra coapsei mele, spre șold. Eu și cea mai bună prietenă ne-am făcut tatuaje la fel, e cumva o steluță. Era ilegal să fac asta atunci, eram minoră. Am folosit cartea de identitate a surorii mele, pentru că arătam asemănător când eram mai mici. Acum am 28 de tatuaje”, spune Rita Ora.

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp