Româncă salvată după 11 ani din mâinile proxeneților care au dus-o în Spania

Româncă salvată după 11 ani din mâinile proxeneților care au dus-o în Spania
Povestea este terifantă și arată până unde merg cei care exploatează femei în rețele de prostituție. Proxeneții îi șantajau pe clienții spanioli cu copilul femeii pe care o „vindeau”.

Polițiștii spanioli au reușit să elibereze o româncă exploatată timp de 11 ani în orașul Calatayud din provincia Zaragoza. Românca a rămas însărcinată cu unul dintre clienți iar cei care o exploatau au început să folosească bebelușul pentru a-i șantaja pe foștii clienți ai victimei, relatează ziarul românesc, ediția de Spania.

Românca a ajuns în 2009 în Spania, după ce i s-a servit povestea obișnuită: un loc de muncă bine plătit.  În Spania, a fost preluată imediat de un grup de traficanți de carne vie, care scoteau fete „la produs”. Cei care au dus-o în Spania i-au pus în vedere că are să le plătească 3.000 de euro pentru transport și cazare și ar trebui să înceapă să producă bani prin prostituție.

Unul dintre „pești” făcea rost de clienți pentru româncă, iar un altul o însoțea la reședința clientului sau pe terenul neutru unde era stabilită întâlnirea și încasa toți banii de la client. De obicei, erau căutați clienți în vârstă.

La un moment dat, românca a rămas însărcinată, astfel că unul dintre membrii grupării a dus-o în țară, pentru ca aceasta să nască, dar și pentru a-și asuma oficial rolul de tată al copilului. Apoi au readus-o în Spania, ca să producă din nou bani pentru ei.

Proxeneților le-a venit ideea că mai pot scoate bani de la foștii clienți ai femeii, pe care îi aveau „condicuță”. Astfel, au început să-i abordeze pe foștii clienți ai româncei, le spuneau fiecăruia în parte că este tatăl copilului și solicitau sume importante de bani, între 10.000 și 25.000 de euro, pentru creșterea copilului și pentru ca familia clientului să nu afle despre această situație.

În cele din urmă, după 11 ani de chin și teroare, polițiștii spanioli au reușit să o elibereze pe româncă și au făcut mai multe arestări în acest caz

Necazurile adolescentului care s-a căsătorit cu bunica

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp