Romanița Iovan și Iulian Gogan au mers la preot ca să-i lege în fața lui Dumnezeu

Romanița Iovan și Iulian Gogan au mers la preot ca să-i lege în fața lui Dumnezeu
Romanița Iovan s-a logodit în secret, după 14 ani de relație, cu iubitul ei, avocatul Iulian Gogan.

A fost, în tinerețe, iubita lui Irinel Columbeanu. Apoi, femeia de afaceri s-a căsătorit cu pilotul Adrian Iovan, dar au divorțat după cinci ani. În 2014, pilotul a decedat în urma unui accident aviatic din Munții Apuseni. Împreună, au avut un fiu, Albert. Astăzi, Romanița Iovan și-a găsit din nou fericirea și trăiește o poveste de dragoste cu avocatul Iulian Gogan.

Relația cu Dumnezeu

Designerul de modă, de 57 de ani, a declarat că ea și partenerul ei, Iulian Gogan, s-au logodit în secret. Cei doi au făcut acest pas înainte de a cununa primul lor cuplu de fini. „Am cununat până acum două cupluri, am botezat foarte mulți copii, dar am cununat două cupluri și cum există un obicei ca atunci când ești în situația să devii naș de cununie, perechea de nași trebuie să fie căsătorită sau măcar logodită. Și atunci, de aici a pornit dorința noastră de a face lucrurile foarte bine din punct de vedere al relației noastre cu Dumnezeu, dar și din punct de vedere al relației noastre”, a declarat ea.

Romanticul cuplu nu a invitat pe nimeni la acest eveniment, au fost doar ei doi, așa cum spune tot Romanița. Ea și Iulian Gogan s-au cunoscut prin intermediul unei cunoștințe comune, cînd Romanița Iovan a avut nevoie de un sfat juridic. Timpul a transformat relația lor din una de afaceri în una de iubire și, mai nou, de logodnă.

Pasiune din adolescență

Despre faptul că îi place designul atât de mult încât l-a transformat în afacerea ei, Romanița Iovan spune pe site-ul ei: „De designul vestimentar am fost atrasă din adolescență, o atracție aparent datorată conjuncturii, având în vedere că am lucrat în modă ca manechin.” Romanița Iovan și-a încheiat, altminteri, cariera pe podium cu decenii în urmă. Cu toate acestea, ea a reușit să își păstreze silueta de invidiat și arată ca un manechin și astăzi.

Romanița a înființat Casa de Modă Romanitza în iunie 1999, punând preț în creațiile sale pe ceea ce o definește: romantism, senzualitate și sensibilitate, „pe acea femeie a secolului XXI care își dorește să strălucească, să fie adorată și prețuită”.