Romantism cât casa în familia lor. Cum l-a alintat Daciana pe Victor Ponta, de ziua lui

Romantism cât casa în familia lor. Cum l-a alintat Daciana pe Victor Ponta, de ziua lui
Daciana Sârbu și Victor Ponta formează una din cele mai cuminți familii de politicieni. Pe când de vizibili sunt cei doi adulți în privința vieții loc politice, pe atât de discreți sunt în ce privește viața familială.

E și surprinzător să descoperim, în public, cum îl gratulează Daciana pe Victor, de ziua lui. Victor Ponta s-a căsătorit cu Daciana Sârbu în China, în 2006. Președintele Pro România are un băiat în vârstă de 17 ani, din prima căsătorie, cu fosta lui colegă de liceu, Roxana Ponta,  cu care s-a căsătorit prima dată.

El mai are și o fată în vârstă de 12 ani,  cu Daciana. Cei doi soți au decis, anul trecut, să înfieze o fetiță în vârstă de șase ani. Micuța a început școala anul acesta, iar mândra mămică s-a grăbit să distribuie, pe rețelele de socializare, o poză cu cel mai mic copil din familia lor, alături de părinți.

Cum l-a alintat Daciana pe Victor, de ziua lui

Daciana și Victor Ponta s-au cunoscut la partidul din care ambii făceau parte la acea vreme, respectiv PSD. La început, după cum chiar aceștia au povestit, au fost foarte buni prieteni. În timp însă, amiciția s-a transformat în iubire.

Mulți ani, amândoi au activat în lumea politică, însă ea s-a retras. Victor Ponta conduce Partidul Pro Romania, iar Daciana, afacerea familiei.

Luni, 20 septembrie, Victor Ponta a împlinit 49 de ani. El nu este genul care să defileze pe rețelele sociale cu chestiuni personale. Însă iubita lui soție, Daciana, nu s-a abținut și a lăsat public un emoționant mesaj de iubire. Aceasta a distribuit o fotografie cu ea și Victor, surprinși îmbrățișați, din spate, pe malul unei mări. A scris dedesubt „Happy birthday, my love” ( nr. trad. – La mulți ani, dragostea mea).

Sursa foto: Instagram