Roxana Ciuhulescu își vede visul cu ochii. Jungla dominicană a ajutat-o enorm

Roxana Ciuhulescu își vede visul cu ochii. Jungla dominicană a ajutat-o enorm
Doar două săptămâni a rezistat Roxana Ciuhulescu la Survivor, dar s-a ales cu o sumă de bani care o vor ajuta într-o mare problemă.

Problemele de sănătate cu care Roxana Ciuhulescu s-a confruntat la Survivor România au făcut ca vedeta să fie eliminată.

Roxana Ciuhulescu își vede visul cu ochii. Jungla dominicană a ajutat-o enorm

10.000 de euro. Aceasta este suma pe care Roxana Ciuhulescu a câștigat-o după participarea la Survivor România. Vedeta a ținut strâns de bani, pentru că a venit momentul să facă un lucru mare. Dacă până acum locuia cu chirie, aceasta a mărturisit că își va lua o casă superbă în zona Pipera.

E adevărat că vila costă 200.000 de euro, dar Roxana nu se sperie, pentru că ușor, ușor, o va achita. Fosta prezentatoare e extrem de fericită pentru că fiecare copil va avea camera lui, doar mami și tati vor dormi în același pat și speră ca actele pentru locuință să fie semnate cât mai repede posibil.

„Cu bucurie și dorință, abia așteptăm să ne mutăm în căsuță nouă”

“Ne cumpărăm o casă frumoasă în Pipera, o casă mult visată. După ce am vizionat mai multe case, ne-am decis că una este pentru sufletul nostru. O luăm de la zero.

De-a lungul timpului, am mai luat-o de la zero. Și acum este timpul! Cu bucurie și dorință, abia așteptăm să ne mutăm în căsuță nouă, cartier nou, select, în Pipera. Fiecare cu camera lui, doar mami și tati vor dormi înghesuiți”, a declarat prezentatoarea pentru Click.

Câți bani trebuie să încaseze după partaj

De când a divorțat de Mihai Ivănescu, Roxana Ciuhulescu se luptă în instanță pentru a se încheia partajul. Cei doi au de împărțit peste 450.000 de euro, așa că vedeta ar putea intra în posesia unei sume frumoase. Când a intrat în competiția Survivor, vedeta a fost convinsă că are toate șansele să fie câștigătoarea marelui premiu. Din păcate însă, problemele de sănătate și-au spus cuvântul și a trebuit să iasă din show mai repede decât s-ar fi așteptat.

„Mi-a fost extras lichid din rotula stângă”

“Îmi pare rău că trebuie să plec. Am fost la spital, mi-a fost extras lichid din rotula stângă. Sunt mândră de colegii mei, sper să devină o echipă, încă nu sunt. Sper că se vor uni și vor deveni un singur suflet și vor lupta pentru toate victoriile care au fost furate de Războinici. Vă mulțumesc pentru această experiență fabuloasă. Mă înclin tuturor!”, a declarat Roxana Ciuhulescu cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre