Roxana Ciuhulescu l-a umilit crunt pe iubitul pervers al unei prietene. „E o păpușă blondă…”

Roxana Ciuhulescu l-a umilit crunt pe iubitul pervers al unei prietene. „E o păpușă blondă…”
A revenit recent din Republica Dominicană, unde a participat la Survivor România atât timp cât starea sănătății sale i-a permis. Acum e pusă pe dezvăluiri despre bărbații care au intervenit, neplăcut, în viața ei.

Roxana Ciuhulescu, 43 de ani, a fost invitată la GSP Live și a făcut o serie de dezvăluiri incredibile. Posesoarea celor mai lungi picioare din showbizul românesc, vedeta de televiziune a avut parte de o viață deloc ușoară  în perioada în care apărea pe micul ecran. Foarte mult timp ea a prezentat emisiunea ProMotor de la Pro TV. În prezent, blondina, devenită între timp și mamă, e consiliera ministrului Sportului.

Roxana Ciuhulescu a dezvăluit că a fost hărțuită de un nume important din fotbalul românesc, în prezent mare antrenor la o echipă cunoscută.

Hărțuită de un antrenor celebru. Cum l-a pus cu botul pe labe

Întrebată de moderatorul Costin Ștucan dacă a fost căutată de fotbaliști în timp ce prezenta emisiunea ProMotor, Roxana Ciuhulescu a dezvăluit că un antrenor român, fost jucător important, a hărțuit-o de-a dreptul cu insistențele lui. Ea a mărturisit că  a reușit cu greu să scape de el. Abia după ce l-a amenințat, l-a determinat să se oprească din avansuri.

Roxana Ciuhulescu nu a vrut să-i dezvăluie identitatea. „De-a lungul timpului, am filmat cu fotbaliști, cu antrenori, cu finanțatori. Trebuie să recunosc că am fost curtată de oameni din fotbal. A fost un antrenor, căruia nu o să-i dezvălui numele. A fost extrem de insistent și de obraznic. La un moment, l-am și înregistrat și l-am amenințat că fac totul public pe ProTV. S-a făcut liniște din acel moment. (…)

Mă suna și ziua, mă suna și noaptea. Era într-o perioadă în care eu eram singură. A profitat de acest lucru, s-a gândit: „Lasă, e o păpușă blondă, o păcălesc eu cu statutul meu!”. E un mare antrenor, fost mare jucător. Culmea, una dintre prietenele mele era iubita lui. Asta a fost situația cea mai jenantă. Venise cu obrăznicie și știi cum e… Dacă femeia acceptă, merge. Nu am acceptat. În momentul în care l-am înregistrat și i-am pus înregistrarea, s-a potolit”, a povestit Roxana Ciuhulescu.

Recomandarile noastre