Roxana Ciuhulescu spune ce s-a întâmplat în spatele camerelor la Survivor. Scandal din cauză că Rengle e gay

Roxana Ciuhulescu spune ce s-a întâmplat în spatele camerelor la Survivor. Scandal din cauză că Rengle e gay
Eliminată de zilele trecute din reality show-ul Survivor România 2022, Roxana Ciuhulescu a dat cărțile pe față în emisiunea lui Zanni. Întoarsă acasă, fosta vedetă de la Pro Motor a decis să vorbească în public despre experiența sa.

Dacă este sau nu gay Emil Rengle, celebrul dansator care face parte din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022, se întreabă multă lume. Asta, deși artistul a recunoscut dintotdeauna orientarea sa și a vorbit despre asta cu dezinvoltură. În urmă cu câțiva ani, el a și postat un filmuleț pe YouTube în care a vorbit pe larg despre orientarea lui sexuală.

„Nu îmi este ruşine cu ceea ce sunt. Sper să mă iubiţi în continuare pentru persoana care sunt şi să nu vă schimbaţi opinia despre mine doar pentru că sunt diferit faţă de voi”, spunea Emil Rengle de la Survivor în 2018, pe canalul său de YouTube.

Mai aproape de momentul acesta, el a avut o confesiune interesantă și în podcastul lui Damian Drăghici:  „Nu sunt bisexual, sunt liber. (….) Adevărul e că toți suntem frați și surori, că toți suntem unul și același și că toți putem să fim ce vrem să fim. Am fost și cu femei, și cu bărbați, nu aș schimba asta”.

Scandal izbucnit din cauza orientării lui Rengle

Acum, Roxana Ciuhulescu, spune că orientarea vieții private a lui Rengle a iscat animozități în echipă. Cătălin Zmărăndescu ar fi fost deranjat de acest lucru. „Cu toții știam de orientarea lui. Pe mine prea puțin mai interesat ce face el în așternutul lui. Eu l-am respectat oricum și mi se pare că asta nu trebuie să conteze pentru nimeni”, a spus Roxana Ciuhulescu în emisiunea lui Zanni.

Întrebată de acesta dacă a fost cineva deranjat de Rengle, Roxana Ciuhulescu nu s-a sfiit să spună lucrurile așa cum au fost, „Pentru Zmărăndescu cel puțin, la început da, a contat. Așa și izbucnit primul conflict între mine și el, dar nu cred că pentru restul echipei a contat. Ceea ce am ce sesizat eu la început, s-ar fi format, poate, o idilă între TJ Miles și Xonia.

Adică s-a văzut că se plăceau reciproc. Acum timpul a fost ultra scurt, eu i-am primit cu admirație, mie îmi erau dragi. Ar fi fost un cuplu foarte frumos dacă ar fi fost așa”, a mai continuat Ciuhulescu.

Recomandarile noastre