Roxana Dobre crede că Florin Salam este semnul divin trimis de tatăl său din Ceruri

Roxana Dobre crede că Florin Salam este semnul divin trimis de tatăl său din Ceruri
De când l-a văzut pe Florin Salam a simțit că are o legătură cu el. În timp, Roxana Dobre a înțeles de ce i l-a scos Dumnezeu în cale.

Prima întâlnire pe care Roxana Dobre a avut-o cu Florin Salam a fost una cu totul specială. Și din acel moment, nu s-au mai despărțit.

Roxana Dobre crede că Florin Salam este semnul divin trimis de tatăl său din Ceruri

Unii au criticat-o când s-a împrietenit cu Florin Salam, alții au felicitat-o, dar ea a știut cel mai bine că relația cu manelistul are ceva special. La început, nu și-a dat seama, dar pe măsură ce timpul trecea, a început să înțeleagă. Și s-a lămurit definitiv cu puțin timp în urmă, când a făcut nunta.

Atunci a venit semnul divin care, spune Roxana, are legătură atât Fănica, prima soție a artistului, cât și cu tatăl său. Și e convinsă că nu a fost o coincidență… Pe 1 iunie când și-a unit destinul cu cel al lui Salam, atât numele bisericii cât și al preotului care i-a cununat a fost Ștefan. Numele tatălui Roxanei, trecut la cele veșnice…

„A fost ceva divin, de la Dumnezeu, ca eu să ajung acolo, și să mă cunun acolo”

Aceste semne primite de la Dumnezeu, nici bruneta și nici Florin nu le vor uita niciodată în această viață. Și pentru că nimic nu e întâmplător pe pământ, pe băiatul Roxanei Dobre și al lui Florin Salam îl cheamă tot Ștefan…

”(…) mă sună prietena mea Georgiana, o prietenă comună cu Cezara și îmi spune: Tu știi cum se numește biserica și preotul unde te cununi tu? I-am zis, nu. Biserica Sfântul Ștefan și preotul Ștefan! A fost ceva divin, de la Dumnezeu, ca eu să ajung acolo, și să mă cunun acolo. Dumnezeu și cineva din cer. Tatăl meu!”, a declarat Roxana Dobre, potrivit Cancan.

„În momentul în care am ales data, nu știam că e zi de post”

Cât privește faptul că cei doi s-au căsătorit într-o zi de post, Roxana a declarat că atunci când au ales data, cântărețul avea un moment liber, dar nimeni nu a știut că este zi de post. ”În momentul în care am ales data, că s-a nimerit atunci să aibă Florin o zi liberă, nu știam că este o zi de post. Eu dacă nu aduceam atâtea camere și nu aveam atâta presă după noi, sigur ne cununa”, s-a destăinuit soția artistului.

Sursă foto: click