Roxana ex-Trident e distrusă. Gestul făcut de fiica sa, i-a rupt sufletul. Vedeta nu știe cum să rezolve problema

Roxana ex-Trident e distrusă. Gestul făcut de fiica sa, i-a rupt sufletul. Vedeta nu știe cum să rezolve problema
Timp de opt ani, Roxana ex-Trident a suferit enorm, pentru că fostul soț nu i-a permis să-și vadă fetița.

Când Roxana ex-Trident a divorțat, fetița a primit custodie comună. Dar timp de opt ani, artista nu a putut să stea în preajma copilului său.

Roxana ex-Trident e distrusă. Gestul făcut de fiica sa, i-a rupt sufletul. Vedeta nu știe cum să rezolve problema

După atâta vreme în care a stat departe de copilul pe care-l adoră, s-a întâmplat minunea. Roxana și-a văzut fetița întâmplător, dar șocul a fost și mai mare. Pentru că micuța, ajunsă acum la vârsta de 13 ani, nici n-a vrut să se uite la ea. Mai mult, copilul și-a amenințat propria mamă că va suna la poliție.

„Mi-a răspuns că tocmai pentru că este mare, ar trebui să-mi fie frică de ea”

„M-am întâlnit cu ea, întâmplător. Am rugat bona să ia băiatul, să se ducă mai departe. Mi-a zis să o las în pace. I-am zis că acum e mare și putem sta de vorbă, să-mi spună de ce e supărată pe mine. Și mi-a răspuns că tocmai pentru că este mare, ar trebui să-mi fie frică de ea. Am întrebat-o de ce, ei îi e frică de mine?

„Mi-a spus că nu e adevărat, că tati decide totul”

Și-mi tot zicea să plec, că sună la poliție că nu o las în pace. I-am spus că sunt mama ei, custodia e comună, că nu poate pleca niciunde fără acordul meu.

Mi-a spus că nu e adevărat, că tati decide totul…M-a filmat și mi-a zis uite, te filmez. I-am spus că nu-i fac rău, că e copilul meu, că nu mi-e frică de nimic.

„Era cu o prietenă. E frumoasă, mai înaltă decât mine”

Întâlnirea cu ea mi-a făcut foarte bine, dar mi-am dat seama că sper în zadar. Inițial, nu aveam de gând să mă duc la ea. Mă tot uitam după ea, o studiam să văd cât a crescut, să-i văd gesturile. Era cu o prietenă. E frumoasă, mai înaltă decât mine. Ea m-a văzut, a simțit probabil că se uita insistent cineva. Atunci mi-a zis să o las în pace și că ar trebui să-mi fie frică de ea”, ” a povestit Roxana pentru Impact.

„I-am trimis poze cu el și un mesaj pe telefon, în care i-am spus că o iubesc și că mi-ar plăcea să-l cunoască”

Cântăreața este căsătorită acum cu Andrei Badiu și mai are un băiat, pe care a tot încercat să i-l prezinte fetiței, dar fără succes.  „I-am trimis poze cu el și un mesaj pe telefon, în care i-am spus că o iubesc și că mi-ar plăcea să-l cunoască. Nu mi-a răspuns. Aflase însă dinainte că va avea un frățior, încă de când eram însărcinată, de la o colegă de la școală. Eu știu mereu ce face, de la cunoștințe, de la străini chiar”, a mai povestit Roxana.

Recomandarile noastre