Rugăciunea Sfântului Duh vă salvează de toate problemele. Se citește 9 zile la rând

Rugăciunea Sfântului Duh vă salvează de toate problemele. Se citește 9 zile la rând
A doua zi de Rusalii este cunoscută ca și Lunea Sfântului Duh. Este o zi cu totul și cu totul specială, când trebuie să ne rugăm pentru a ne împlini dorințele.

Pentru a scăpa de toate relele și a îndepărta energiile negative din viața și casa voastră, citiți începând de astăzi, 9 zile la rând, rugăciunea Sfântului Duh.

Rugăciunea Sfântului Duh vă salvează de toate problemele. Se citește 9 zile la rând

Credincioșii care au citit rugăciunea Sfântului Duh timp de 9 zile, începând din a doua zi de Rusalii spun că toate dorințele li s-au împlinit și au scăpat de tot răul și vrăjile. Pentru că această rugăciunea este extrem de puternică și face adevărate minuni. Împărate ceresc, Mângâietorule, Duhul adevărului, care pretutindenea ești. Și toate le împlinești. Vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi. Și ne curăţeşte de toată întinarea. Și mântuieşte, Bunule, sufletele noastre!

„O, Duhule Sfinte, Tu ești a Treia Persoană a Sfintei Treimi! Tu ești Duhul adevărului, iubirii și sfințirii. Venind de la Tatăl și de la Fiul și egal cu Ei în toate! Te ador și te iubesc din toată inima. Învață-mă să-L cunosc și să-L caut pe Dumnezeu. De care și pentru care am fost creat.

„Dă-mi harul să ţin poruncile și să primesc sacramentele cum se cuvine”

Umple-mi inima cu adorarea sfântă. Dă-mi părere de rău pentru păcate și răbdare. Și nu mă lăsa să cad în păcat. Mărește-mi credința, speranța și mila. Și scoate-mi la iveală toate virtuțile. Ajută-mă să cred! Ajută-mă să cresc în cele patru virtuți cardinale, în cele 7 daruri ale Tale (înțelepciunea, înțelegerea, știința, sfatul, pietatea, tăria și credința în Dumnezeu.)

Fă-mă un urmaș credincios al lui Iisus, un copil ascultător al Bisericii, și un ajutor al vecinului meu. Dă-mi harul să ţin poruncile și să primesc sacramentele cum se cuvine. Fă-mă să cresc în sfințenie în statutul de viață la care Tu m-ai chemat, și condu-mă fericit la viață de veci. Prin Iisus Hristos, Domnul nostru.

Dă-mi, de asemenea, Duhule Sfinte, Dătător al tuturor darurilor bune, favoarea specială pentru care te chem (menționează cererea …), dacă va fi spre onoarea și mărirea Ta și spre ajutorul meu. Mărire Tatălui, și Fiului, și Sfântului Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin”.

Sursă foto: alfa omega tv