S-a dat alarma în familia lui Cabral, el și Andreea Ibacka au plecat la spital. Cunoscutul prezentator a postat marți dimineața mai multe imagini video surprinse în mașină. Alături de el se află, bine prinsă în centură, soția sa, Andreea Ibacka. „Ia spune, unde mergem?” o întreabă bărbatul. „La Paris”, glumește actrița. „Haide, nu mă mai face să râd. Mi-am dorit să fiu în travaliu. Și, ce să vezi? Sunt! Acum sunt între. Cred că se livrează”, a spus Andreea Ibacka.

Ce i-a cerut soția lui Cabral

Marți dimineața, s-a dat alarma în familia lui Cabral, iar cei doi soți au plecat spre maternitate. „Se livrează”, a glumit Cabral. El are deja doi copii. O fată adolescentă, de 19 ani, din prima sa căsătorie. Cu Andreea mai are o fetiță, de doi ani. Iar acum urmează să devină tată de băiat.

Deși nu e la prima naștere, Andreea Ibaka e foarte emoționată. Ea a avut o cerere specială pentru soțul ei. „Mai rămâi și tu pe acolo prin zonă, un pic, prin cartier”, i-a cerut aceasta. El a glumit că se duce la bere cu băieții.

Cum a aflat cabral că va fi tată de băiat

Cabral a scăpat de emoții, cu o lună înainte de marele eveniment. Nevasta i-a dezvăluit ce va legăna în brațe. Ea a reușit să amuze pe toată lumea prin modul în care a făcut dezvăluirea, după ce Cabral a tot insistat că nu se grăbește să afle dacă va avea băiat sau fetiță. Pe de altă parte, Andreea, soția lui, a insistat să îl informeze. Și a reușit-o în a opta lună de sarcină. „Nu te-ai lăsat, nu? E băiat? Nu îmi vine să cred. Incredibil”, a spus fericit Cabral, care savura, în cada cu spumă, un pahar de vin roșu, când i s-a „livrat” vestea cea mare.