S-a întors roata, acum Irinel Columbeanu stă cu mâna întinsă la Monica Gabor, marea lui iubire. Fostul miliardar uimește cu declarațiile sale

S-a întors roata, acum Irinel Columbeanu stă cu mâna întinsă la Monica Gabor, marea lui iubire. Fostul miliardar uimește cu declarațiile sale
Au trecut ani mulți de când Irinel Columbeanu nu mai e soțul Monicăi Gabor, dar dragostea pentru ea nu a trecut. Fostul miliardar a mărturisit că a fost marea lui iubire.

Chiar dacă nu mai sunt împreună, Irinel Columbeanu se hrănește cu amintiri și a făcut o declarație uluitoare.

Contrar a tot ceea ce a vorbit lumea, el susține cu tărie că în toată perioada în care a fost căsătorit cu Monica Gabor, nu a înșelat-o niciodată. Invitat în emisiunea După faptă și răsplată”, prezentată de Cristina Șișcanu, fostul soț al Monicăi Gabor a recunoscut că a iubit-o enorm, chiar dacă au avut o relație cu suișuri și coborâșuri.

 

Cât privește neplăcutul episod cu baia în jacuzzi, de unde au pornit problemele între ei, Columbeanu susține că a fost doar o… baie nevinovată. Iar orgoliile Monicăi i-au dus la despărțire.

“Asta nu m-a crezut ea pe mine”

”Da. O baie zic că e nevinovată, asta nu m-a crezut ea pe mine. Orgoliul face multe rele pe lumea asta. Eu am aflat din presă de depunerea actelor (n.r – de divorț)”, a spus Irinel Columbeanu.

Supărarea Monicăi Gabor, ajunsă acum bine în America a trecut, iar fostul miliardar de la Izvorani i-a recunoscut Cristinei Șișcanu că fosta soție l-a ajutat și financiar. Pentru că în ultimii ani veniturile lui Irinel sunt pur și simplu ”catastrofale”.

“Pe mine nu m-au schimbat banii”

Irinel Columbeanu avea în anul 2007 o avere estimate la 150 de milioane de euro, iar în scurt timp aceasta a scăzut la 7 milioane de euro. A urmat un 2015 foarte greu pentru Columbeanu, care a ajuns să fie executat silit de bănci.

Vinovat în toată această situație a fost el însuși, Columbeanu recunoscând de multe ori că a fost mult prea credul. Pe de altă parte însă, Irinel spune că e și un lucru bun în toată povestea asta: banii nu l-au schimbat deloc. Din păcate, nu același lucru s-a întâmplat cu Monica.

“Pe Monica au schimbat-o banii. Se vede în felul în care vorbește cu cei din jurul ei”

”Pe mine nu m-au schimbat banii. Sunt mulți oameni pe care banii îi schimbă. Pe Monica au schimbat-o banii. Se vede în felul în care vorbește cu cei din jurul ei. I-am spus de mai multe ori că nu este frumos, dar nu am reușit să obțin vreo schimbare”, spunea Irinel Columbeanu.

Recomandarile noastre