Mircea Badea a comentat, în emisiunea „În gura presei”, apelul făcut de Dana Budeanu pentru găsirea unei surse pentru Tocilizumab, medicamentul care este folosit în tratarea bolnavilor de COVID-19.

„Are cineva o sursă de Tocilizumab? Nu au la Balș și sunt oameni tineri care au nevoie la ATI. Haideți să ne ajutăm”, a făcut apel Dana Budeanu pe rețelele sociale. Un gest omenesc, de apreciat, dar care a costat-o scump.

Mircea Badea a aruncat-o pe stilistă într-un malaxor al întrebărilor în cadrul emisiunii sale, „În gura presei”.

”M-am uitat la Dana Budeanu să mai înțeleg și eu una alta, dar am văzut ceva ce nu am înțeles.

Nu mai înțeleg. Inițial parcă virusul nu exista, apoi era o mascaradă, apoi spitalele erau goale, parcă totul era o minciună. Așa îmi aduc aminte din comunicările anterioare ale Danei Budeanu. Și acum ne spune că sunt oameni tineri la ATI. Păi cum așa?

De ce au ajuns la ATI? Spitalele nu mai sunt goale? Dar ce s-a schimbat între timp?! Acum Dana Budeanu nu ne mai spune că-s spitalele goale, ci că-s oameni tineri la ATI. Acum ne zice că au nevoie de Tocilizumab. M-am uitat să văd ce este Tocilizumab. Și am găsit că este făcut Roche, adică de Big Pharma. Păi parcă Big Pharma era rea. Acum e bună? Nu mai înțeleg nimic”, a spus Mircea Badea.

În replică, Dana Budeanu a lăsat un mesaj pe social media: „Jos labele de pe Dana Budeanu!”. Mesaj care i-a uimit pe admiratorii ei, care se așteptau la un adevărat duel.

Nu este prima oară când Badea o contrazice

„A fost mare jihad la mine pe Facebook după ce am postat despre Dana Budeanu!”, a spus Mircea Badea, după o serie de postări care au vizat-o pe stilistă.

„Vreau să o distrug. Pe ea. Pe percepție.”

„Mi s-a reproșat că am atacat-o pe Dana Budeanu, ceea ce este fals. Eu nu o atac pe doamna Dana Budeanu, nu am nimic cu doamna Dana Budeanu, nicio străbatere. Doar că am văzut că există această percepție pe care vreau să o distrug. Pe ea, pe percepție. Sigur nu sunt în aceeași barcă sau pe aceeași baricadă cu Dana Budeanu. Nu am fost niciodată în același areal de răspândire, nu am avut aceleași preocupări, nu am nicio legătură cu dumneaei. Nu spun nici că e de bine, nici că e de rău! Vă spun doar că unii cred că vâslim împreună într-o direcție… Nu vâslim în aceeași direcție, eu nu, eu sunt pe persoană fizică.

„Nu avem aceeași agendă”

Nu am o luptă comună cu Dana Budeanu. Nu sunt în aceeași barcă cu doamna Dana Budeanu, asta sigur! Nu spun acest lucru ca o chestiune negativă la adresa Danei Budeanu, doar că nu avem nicio legătură. Nu avem aceeași agendă, nu avem aceleași preocupări și, de multe ori, nu avem aceleași puncte de vedere. Pe bază de COVID, sigur nu am aceleași puncte de vedere”, a explicat Mircea Badea.

„A fost jihad la mine pe Facebook! Au fost tone de reproșuri! Am mai șters din ei cu ocazia asta. Eu nu am același adevăr ca al ei. Am alt adevăr! Dânsa e în tabăra cu ideea că vaccinul este horror, non stop. Eu nu zic așa. Sunt pe persoană fizică”, a mai spus Mircea Badea.

În ediția de marți seară a emisiunii „În gura presei”, Mircea Badea a alocat zeci de minute Danei Budeanu, socotind câți bani face stilista din abonați pe rețelele sociale, youtube și pe aplicația personală.