Salma Hayek, superbă la 54 de ani. Are motive de sărbătoare

Salma Hayek, superbă la 54 de ani. Are motive de sărbătoare
În zilele noastre a avea 50 de ani e ca și cum ai avea 30, iar nu puține sunt divele care o demonstrează fără să apeleze la bisturiu. Sport practicat constant, alimentație sănătoasă, iată câteva din „secrete”. Plus o atitudine care nu ține neapărat cont de ridurile fine.

Salma Hayek superbă la 54 de ani, așa se prezintă actrița în ultimele fotografii pe care le-a distribuit pe o rețea de socializare. Un corp perfect, care poate rivaliza cu cel al modelelor care defilează pe podiumurile de modă. Actrița născută la Coatzacoalcos (Veracruz, Mexic) a împlinit în toamna anului trecut 54 de ani.

Pe numele de botez Salma Valgarma Hayek Jiménez, actrița a împlinit 54 de ani pe 2 septembrie.  Poate nu știați, dar vedeta este o minionă. Ea are 1.57 metri înălțime. Este căsătorită din 2009 cu omul de afaceri François-Henri Pinault, un miliardar în dolari. Cuplul are un copil: Valentina Paloma Pinault, în vârstă de 12 ani.

Salma Hayek superbă la 54 de ani. Are motive de sărbătoare

Mexicanca a devenit celebră după ce a primit rolul principal în filmul Desperado (1995), acolo unde interpretează rolul Carolina și îl are drept coleg de platou pe Antonio Banderas.

Ce motiv de sărbătoare are Salma Hayek

Zilele acestea, Salma Hayek, superbă la 54 de ani, are mari motive de sărbătoare. Acestea sunt și rațiunea pentru care a distribuit mai multe fotografii cu ea, refugiată în natură. Salma poartă o rochie verde, care lasă multă piele la vedere, astfel că fanii îi pot aprecia corpul superb. Dar care e marea ei bucurie?

Actrița a ajuns la un număr impresionant de urmăritori pe contul său de Instagram: 17 milioane. De aceea a ținut să le mulțumească fanilor ei. Postarea a adunat peste 1.3 milioane de aprecieri și aproape 8.000 de comentarii. Zilele trecute ea a dezvăluit și una din micile plăceri „vinovate” de care se bucură.

Actrița adoră tequila, băutura tradițională în țara sa natală. Pe care o consumă „ca la carte” cu sare și lime. Și „cu moderație”, după cum mărturisește într-o postare.

Sursa foto: Instagram

Deficitul de magneziu provoacă depresie. Ce putem face

Recomandarile noastre