Sânziana Buruiană se întoarce. Blonda are planuri mari

Sânziana Buruiană se întoarce. Blonda are planuri mari
Sânziana Buruiană trăiește de un timp în Budapesta. Ea lucrează în televiziune în țara vecină și încasează dublu față de cât câștiga în România. Dar acum vedea a decis să se întoarcă în țară.

Luna viitoare, Sânziana Buruiană revine acasă. Își ia copiii și vine. După ce anul trecut i-a organizat un botez cu mare fast celei de-a doua fiice, Antonia Annemarie, acum Sânziana Buruiană intenționează să-i mai facă o super petrecere fiicei ei. Micuța a împlinit un an, a venit momentul tăierii moțului.

Sânziana Buruiană va organiza în România petrecerea de un an a fiicei

Deși s-a stabilit cu întreaga familie în Budepesta, Sânzina Buruiană va veni în țară pentru a sărbători ziua de naștere a micuței sale. Cu această ocazie, Sânziana va organiza momentul alegerii unui obiect definitoriu pentru viața micuței, așa cum fac părinții și nașii, la împlinirea vârstei de un an a unui copil. Vedeta mărturisește că e foarte curioasă ce va alege fetița ei de pe tăviță. Momentan e în căutarea unei locații unde va urma să țină.

„Sunt tare curioasă ce va alege de pe tăviță pentru că o să-i punem acolo și un parfum personalizat. Acum sunt cu pregătirile, mă organizez, îmi doresc să fac evenimentul până pe 10 iunie și caut locație pentru asta. Nu vreau să fac un eveniment foarte mare, dar vreau să fie pe gustul meu”, a declarat vedeta pentru Click.ro.

Sânziana Buruiană a povestit și cum își dorește să fie petrecerea. „Îmi doresc ca cei care vin să se simtă bine, iar copiii lor să cânte, să se distreze, să aibă, ca și anul trecut, un loc al lor, să deseneze, să se picteze pe față. Nu vreau să petrecem toată noaptea, să fie mai de copii, așa. Îmi doresc să fie și o prezentare de modă, unde cea mică să fie manechin prima dată la 1 an și jumătate, va fi ca un record, pentru că Iza a fost model la 3 ani și îmi doresc ca ea să fie model mai repede”, a spus Sânziana Buruiană.

Visul Sânzianei, la unguri

Sânziana Buruiană vrea să filmeze reality show în Budapesta, și povestește cât de mult îi place capitala în care a ales să trăiască. „La noi îți ia o oră să mergi prin București dintr-o locație în alta, se plictisesc copiii în mașină, din cauza aglomerației. Aici ajungi foarte repede dintr-un loc în altul, vreau să le duc la piscină, la locuri de joacă unde să se simtă bine și să se distreze, dar și să poată învață lucruri interesante”, a relatat vedeta.

Sursa foto: Facebook