Săracul Robbie Williams! A făcut Covid într-o vilă din Caraibe. Cât îl costă carantina de lux!

Săracul Robbie Williams! A făcut Covid într-o vilă din Caraibe. Cât îl costă carantina de lux!
Robbie Williams are covid. Cântărețul a fost fotografit la sfârșitul anului trecut în Caraibe împreună cu soția sa, Ayda Field, în vârstă de 41 de ani și copii lor: Teddy în vârstă de 7 ani, Coco 1 an, și Beau 5 ani și Beau în vârstă de 6 luni.

Săracul Robbie Williams! A făcut Covid într-o vilă din Caraibe. Se spune că Robbie a fost nevoit să își prelungească șederea pentru a se autoizola. El a fost  testat pozitiv cu noul coronavirus.

În ce loc își va petrece Robbie Williams cele 14 zile de carantină?

Artistul a fost fotografiat luna trecută purtând masca de protecție și respectând regulile de precauție în timp ce părăsea ST. Barts pentru o excursie cu barca. Cu toate acestea, se pare că măsurile luate de Robbie nu au fost de ajuns. El nu a reușit să se protejeze împotriva virusului.

Acum, cântărețul este obligat să intre în carantină într-o vilă care are o chirie de 106.000 de lire sterline pe săptămână. Conform DailyMail, reprezentanții lui Robbie Williams au refuzat să comenteze atunci când au fost contactați de publicația britanică.

În luna septembrie a anului trecut, artistul a declarat că s-a mutat temporar în Elveția. În timpul unui interviu acordat lui Steve Wright, la BBC Radio 2, muzicianul a insistat că a ales să locuiască temporar ,,pe un munte” în încercarea de a evita virusul.

,,Ei bine, sunt puțin nevrotic, așa că m-am gândit, unde aș putea merge ca acest virus să nu ajungă la mine? Așa că m-am decis să merg să locuiesc pe muntele Mont Blanc timp de 6 luni. Este foarte cald aici, e minunat!

Cu privire la cum i-a afectat focarul global stilul de viață, fosta vedetă din Take That a răspuns: ,,Deși iubesc să petrec timpul alături de familia și de copii mei, sunt extrem de dornic să mă întorc la a face ceea ce îmi place cel mai mult”.

Nicolo Zaniolo un nou mesaj pentru Mădălina Ghenea

Recomandarile noastre