Alec și Hilaria Baldwin sunt căsătoriți de nouă ani și au împreună 6 copii. În martie, duo-ul și-a întâmpinat al șaselea copil prin intermediul unei mame surogat, la doar șase luni după ce guru-ul yoga a născut al cincilea copil, Edu, în urma a două avorturi sfâșietoare. Cu siguranță că viața cu șase copii în casă nu este ușoară, iar Alec și Hilaria simt nevoia de pauze din când în când. 

În acest sens, cei doi au lăsat copiii acasă și au ieșit în oraș. Îmbrăcați lejer, Alec și Hilaria au mers la un restaurant în Southhampton. Nu au fost singuri, ci însoțiți de alte două celebrități. Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick au fost cei care s-au alăturat distracției. 

Alec și Hilaria Baldwin au ieșit la masă cu Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick 

Sarah Jessica Parker și soțul ei Matthew Broderick, cu care s-a căsătorit în 1997, s-au bucurat joi de o întâlnire dublă cu prietenul lor Alec Baldwin și soția sa Hilaria. În timp ce cuplul puternic de lungă durată a ajuns într-un restaurant din Southampton, vedeta Sex And The City, în vârstă de 56 de ani, purta un top alb de peplum, pantaloni asortați și un cardigan confortabil. Vedeta a ales să poarte părul prin în coadă. 

Alec Baldwin, în vârstă de 63 de ani, arăta frumos într-un polo bleumarin, pantaloni gri și mocasini maro.

Pentru ieșire, Hilaria, în vârstă de 37 de ani, a ales o salopetă roz, care a arătat silueta ei frumos proporționată.  Părul ei era coafat în bucle largi și accesorizat cu cercei cu cerc de aur. În mână avea un clutch negru. Cei patru au petrecut câteva ore la restaurant, însă ulterior fiecare s-a întors acasă la copii. 

Foto: Daily Mail, Facebook

Cocktailuri care sunt bune pentru sănătate și frumusețe

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp