Scandal în direct, la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Viviana Sposub: „Ar trebui să vă uitați la comportamentul vostru”

Scandal în direct, la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Viviana Sposub: „Ar trebui să vă uitați la comportamentul vostru”
Cu cât scad afară temperaturile mai tare, cu atât par că se încing spiritele în platoul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”. Seara trecută a s-a lăsat cu scandal între vedete.

Noua ediție a emisiunii „Bravo, ai stil” a adus un conflict între concurente. Nicoleta Dragne și Viviana Sposub și-au aruncat vorbe grele. Totul a fost declanșat de acuzațiile pe care Nicoleta Dragne le-a adus la adresa telespectatorilor care nu ezită să-și exprime parerea pe rețelele de socializare.

Mai exact, Nicoleta susține că este acuzată pe nedrept din cauza Vivianei. Sau de fanii ei. „Așa cum vorbești la testimoniale, așa să ai curajul să vorbești și cu mine față în față. Este vorba de cum spui niște chestii și pot fi interpretate acasă. În platou, ea se comportă că un cățel bine dresat și când nu suntem noi de față, își arată ghearele”, a spus Nicoleta Dragne.

Viviana Sposub a luat foc. Imediat i-a replicat concurentei și a pus-o la punct. „Nu poți să spui acum că din cauza mea ați primit mesaje… ar trebui să vă uitați la comportamentul vostru și de ce anumiți oameni vă dau anumite mesaje”, a spus Viviana.

Nicoleta Dragne a determinat o altă concurentă să plece din platou

„Bravo, ai stil! Celebrities” pune laolaltă multe femei. Astfel, discuțiile sau certurile sunt la ordinea zilei. Fetele au replici acide, una pentru alta.

Un alt schimb dur de replici a avut loc între Nicoleta Dragne și Mădălina Pamfile. S-au luat de la niște mesaje audio pe care Pamfile le-a trimis către Ioana Filimon, concurenta ce a fost eliminată edițiile trecute. Dragne o acuză pe brunetă ca se victimizează pentru a câștiga simpatia publicului.

„După doua săptămâni deschide discuția. S-a folosit de Ioana și mă refer la episodul care s-a difuzat pe post pentru a se victimiza să întoarcă oamenii împotrivă Ioanei. Tu știai că Ioana nu a vorbit despre familia mea. Ai spus că din cauza faptului că Ioana a vorbit despre familia ta, oamenii cred că tu stai cu un moș, că stai pentru bani sau prostii de genul.

Tu te-ai dus la testimonial să spui că te plimbi cu yachtul iubitului. Sunt vocale date de tine către Ioana în care ai spus că nu te deranjează din ce a spus numai că nu vrei să se discute despre acel subiect dintr-un anume motiv. Vrei să pun vocalele Ioanei, n-aș face asta pentru că nu sunt că tine. Eu nu am șantajat-o, eu am forțat-o să spună adevărul de asta a și zis: mă șantajezi?”, a spus Nicoleta Dragne. Supărată, Mădălina Pamfile a părăsit platoul de filmare după ce a auzit acuzațiile.

„Și eu uitându-mă la mine, pe televizor, mi s-a părut ca le-am luat cam exagerat, încărcată emoțional, aveam draci pe mine. N-o să stau să mă… una la cap. Asta mi se pare foarte josnic. Adică, eu când îți dau un mesaj și îți explic o situație, vezi că pot s-o dau, dar n-o dau, adică eu să tac din gura ca să măcăni tu!”, a explicat Mădălina Pamfile, după scandalul din timpul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Sursa foto: Instagram