Scandal uriaș. Vedetele își pun copiii în mare pericol pentru like-uri. Șerban Copoț e singurul care și-a cerut scuze

Scandal uriaș. Vedetele își pun copiii în mare pericol pentru like-uri. Șerban Copoț e singurul care și-a cerut scuze
VIP-urile autohtone au gafat în cascadă cu ocazia primei zile de școală. Luni, toți părinții din showbiz au făcut clipuri pentru fani, însă s-a lăsat cu înjurături și scandal, după ce mai toți au observat un detaliu uluitor.

„Sunteți inconștienți!!!”, au scris fanii pe conturile unor vedete din România, după ce acestea și-au publicat clipuri la Instastory sau pe Facebook.

Vedetele au profitat de ziua de 13 septembrie să ureze tuturor copiilor un an nou școlar plin de succes și și-au împărtășit emoțiile personale vizavi de noua etapă, chiar cu copiii lor în mașină. Din păcate, camerele de filmat ale telefoanelor mobile au surprins și un detaliu neplăcut. Micuții nu purtau centură, deși legea obligă. Și ca pericolul să fie la cote înalte, părinții-vedetă filmau aceste „insta-story-uri” chiar în timp ce conduceau.

Printre cei aspru criticați s-a numărat și Șerban Copoț, fostul dansator de la Animal X și actual prezentator al emisiunii iUmor de la Antena 1.

Acesta publicat un video din mașină, aflându-se împreună cu soția și fetița lor, în drum spre școală. Micuța nu purta centură și stătea pe locul din mijloc al banchetei din spate. O clipă de neatenție s-ar fi putut sfârși tragic, l-au avertizat internauții.

După râul de critici, Copoț și-a cerut scuze public pentru neatenția sa

„Aveti dreptate. Trebuie purtata centura de siguranta in orice fel de conditii, dar dimineata cu prima zi de scoala a fost cu emotii mari si pur si simplu am uitat. Mea culpa si nu incurajez pe nimeni la asa ceva. Am insa o rugaminte – faptul ca sesizati astfel de lucruri nu va da dreptul sa exagerati lucrurile si sa trolati pagina. Am luat act, imi pun cenusa in cap, va marturisesc faptul ca la noi in masina SE POARTA centura de siguranta si acesta a fost un caz exceptional. Va urez o zi frumoasa ca sufletele voastre. #purtaticenturadesiguranta #meaculpa #sanuexageram”, a scris artistul.

La fel ca și Copoț, Mădălina Pamfile, fostă asistentă în platoul emisiunii lui Dan Capatos și actual concurentă în show-ul „Bravo, ai stil!” de la Kanal D, s-a filmat în timp ce conducea cu fetița în mașină, iar micuța, preșcolar, nu purta centură.

Deși fiica Mădălinei stătea în scoica specială pentru transport copii, pe bancheta din spate, micuța nu era asigurată cu centura de siguranță. De asemenea, o frână mai puternică ar fi putut duce la un eveniment tragic.

În plus, acest obicei periculos nu a fost observat doar în prima zi de școală, ci pare să fie o practică obișnuită

Printre cei care nu își asigură copiii cu centura de siguranță se numără și Andreea Bănică, dar lista rușinii e mult mai lungă.

„Nu dați un exemplu bun, ca să nu mai spunem cât de inconștienți sunteți cu proprii voștri copii!”, a comentat o femeie revoltată.