Noua carte „Sex cu președinți” a lui Eleanor Herman promite să descopere „secretele de dormitor” ale unor puternici aleși. Cartea detaliază scandalurile sexuale prezidențiale, inclusiv acuzațiile de viol și scrisori „picante” către iubiți. Ies la iveală detalii absolut șocante.

DailyMail.com dezvăluie o lungă istorie a președinților și nenumăratele afaceri sexuale neobișnuite în care s-au implicat aceștia, citând din noua carte a lui Eleanor Herman – „Sex with Presidents: The Ins and Outs of Love and Lust in the White House”, care  devoalează „secretele de dormitor” ale puternicilor aleși.

Herman scrie că „mulți lideri mondiali sunt persoane cu risc narcisist cu sentimente de invincibilitate – și se concentrează obsesiv asupra imaginii lor personale, își pierd contactul cu realitatea și se văd ca mesiași atotputernici”.

Președintele care și-a ținut copiii sclavi

Al treilea președinte american, Thomas Jefferson, a avut șase copii cu sclava sa, Sally Hemmings, care „întâmplător” era sora vitregă a soției sale. Acesta a avut propria sa iubire scandaloasă când a sperat să găsească „o englezoaică grijulie” care să aibă grijă de fiica sa de nouă ani, Polly. A ales-o pe Sally Hemings, sora vitregă a soției sale decedate, Martha, o adolescentă cu numai cinci ani mai mare decât fiica sa.

Mama sclavă Sally a avut șase copii împreună cu tatăl lui Polly, iar acest adevăr a  determinat familia lui Jefferson să construiască o nouă istorie a familiei – lăsând în afară linia neagră.

Sally a devenit concubina lui Jefferson la Paris, în timp ce negocia tratatele, și s-a întors cu el în Virginia, unde i-a născut șase copii. Chiar dacă era protejata președintelui, tânăra nu a scăpat de rasismul vicios și a fost numită „Curva neagră a Babilonului” și „Venus african”.

Jefferson i-a promis lui Sally că îi va elibera de sclavie pe ea și pe copii, când va împlini 21 de ani, dar nu a făcut-o, autoarea sugerând că se temea că îi poate pierde. Așa se face că atunci când președintele a murit, mama copiilor săi și cei șase copii ai lor au fost trimiși la o licitație de sclavi pentru a fi cumpărați de noii lor stăpâni.

Primul președinte acuzat de viol s-a mândrit cu asta

Grover Cleveland a fost primul președinte american acuzat de viol și nu a negat această faptă niciodată. Într-o seară din decembrie 1873, în timp ce își încheia mandatul de șerif zonal, a întâlnit-o pe Maria Halpin, o femeie uimitoare pe care o curta fără rezultat de luni de zile, deoarece ea nu era interesată de el. Șeriful însă trăia o viață de burlac de lux, într-un hotel, mânca în restaurante rafinate, își petrecea timpul bând cu prietenii, jucând cărți și fumând trabucuri, deci se simțea invincibil.

El a îndemnat-o să accepte invitația la cină în acea noapte și apoi a condus-o acasă și a insistat să intre. Apoi „prin folosirea forței și violenței și fără consimțământ”, el a violat-o. Apoi a amenințat-o că o va ruina dacă îl reclamă  ​​autorităților. La vremea respectivă, se credea că femeile ar putea preveni violul ținându-și picioarele strânse și, dacă orice altceva nu reușea, „mecanismul de auto-sudare a vaginului lor s-ar fi activat”, scrie Herman.

Problemele Mariei s-au agravat când a aflat că este însărcinată, în urma relației sexuale neconsimțite. Ea i-a cerut lui Cleveland bani și să se căsătorească cu ea. Neobținând nimic, ea a devenit alcoolică, copilul a fost trimis la orfelinat, iar ea a fost internată într-un spital de psihiatrie.

Culmea este că în timp ce candida la funcția de președinte, Cleveland nu a respins niciodată acuzația de viol. „Este important să ne amintim că doar bărbații puteau vota la alegerile din 1884”, scrie autoarea și „având în vedere slaba majoritate a Clevelandului, dacă femeile ar fi votat, el nu ar fi fost ales”.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri