Scandalul consumului de cocaină al lui Adrian Mutu se reia. Dezvăluiri tulburătoare despre comportamentul fotbalistului

Scandalul consumului de cocaină al lui Adrian Mutu se reia. Dezvăluiri tulburătoare despre comportamentul fotbalistului
După ce o perioadă nu s-a mai discutat nimic despre momentul în care Adrian Mutu a prizat cocaină, apar noi informații.

Adrian Mutu încă nu are liniște. A ieșit la iveală o discuție secretă dinaintea să înceapă scandalul de dopaj de la Chelsea.

Scandalul consumului de cocaină al lui Adrian Mutu se reia. Dezvăluiri tulburătoare despre comportamentul fotbalistului

Într-una dintre cărțile sale autobiografice, cunoscutul antrenor Jose Mourinho vorbește despre momentul în care, abia sosit la Chelsea, i-a spus lui Mutu că are informații privind viața Briliantului, care nu se potrivește unui sportiv de talia lui. Mai mult, potrivit Gsp, Jose l-ar fi confruntat pe fotbalist privind suspiciunile că ar priza cocaină.

„Pentru o lungă perioadă, am văzut la Adrian Mutu un comportament straniu”

„Când l-am întâlnit în prima zi din presezon, în iulie, era cu cei doi agenți ai lui, Ioan Becali și Gică Popescu. Le-am spus celor trei: «Am informații că prizezi cocaină!». Toți au început să râdă, au negat, spunând că sunt o grămadă de minciuni despre Adrian. După asta, n-am mai vorbit cu ei deloc pentru că au negat situația. Pentru o lungă perioadă, am văzut la Adrian Mutu un comportament straniu”, notează Mourinho în cartea sa.

Victor Becali confirmă spusele lui Mourinho

După 18 ani de la marele scandal, invitat la GSP Live, Victor Becali, cel care l-a impresariat atunci pe Adrian Mutu, a confirmat ceea ce spune Mourinho. „Întâlnirea aceea a existat. Mourinho a spus unele lucruri în baza rapoartelor pe care le-a primit de la fosta conducere (n.r. – predecesorul Claudio Ranieri). Nu știu dacă era neapărat vorba despre cocaină, ci despre viața de noapte și chestii de genul acesta.

Moruinho a spus: «Din informațiile pe care le-am primit aici, cel mai bine ar fi să te pun pe lista de transferuri. Dar, cunoscându-l pe Gică Popescu, știind că este un campion – poți și tu să devii un campion -, cunoscându-l pe Giovanni, care e prietenul meu, uit de ce am citit. Totul depinde de tine!»  Ceva de genul i-a spus Moruinho, nu știu dacă au fost aceleași cuvinte. Nu știu dacă a fost neapărat vorba despre cocaină”, a mărturisit Victor Becali.

„Am fost 6 luni în iad”

Anul trecut, invitat în podcast-ul lui Cătălin Măruță și Adrian Mutu a adus în discuție pentru prima dată situația grea prin care a trecut când s-a transferat la Chelsea.

„Celor tineri le spun să nu facă ce am făcut eu, ci să învețe din ce am făcut eu. (…) Nu treceam printr-o perioadă extraordinară pe plan emoțional. Aveam un salariu în jur de 4 milioane de dolari pe an, așa că începi să-ți iei zborul și să nu rămâi cu picioarele pe pământ.

Eu nu am fost pregătit și educat pentru succes. Faima și banii m-au luat prin surprindere. Nu aveam pe nimeni lângă mine să gestionez totul. Inevitabil a venit căderea. Am suferit foarte tare. Episodul «cocaina» a fost o greșeală. Și a venit decăderea. Au fost 6 luni groaznice. Am fost în iad și m-am întors. (…)

Da (n.r. a existat un conflict cu Mourinho), pentru că el a înjurat Romania și eu m-am supărat atunci şi ne-am certat. Tot așa s-a întâmplat. Nu voia să mă lase la echipa naţională şi a fost un mic incident”, a spus Mutu.

Sursă foto: gsp