Scandalul continuă. Caludia Pătrășcanu l-a ținut la poartă pe Gabi Bădălău și nu i-a dat copiii. Tatăl face relatare

Scandalul continuă. Caludia Pătrășcanu l-a ținut la poartă pe Gabi Bădălău și nu i-a dat copiii. Tatăl face relatare
Abia întors din vacanța de vis petrecută în Grecia, alături de iubita sa, Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău pregătește o altă vacanță. În străinătate amorezii au mers cu prieteni, fără copii, la distracție. Însă acum bărbatul își vrea copiii pentru vacanța de vară propriu-zisă.

În ultimele săptămâni scandalul dintre Gabi Bădălău și fosta nevastă, Claudia Pătrășcanu, a reizbucnit, în public, cu acuzații foarte grave vă de ambele părți. Femeia susține că sistematic copiii sunt îndepărtați de ea și că li se spun vorbe urate la adresa ei. Pe de altă parte, fostul soț al artistei reclamă comportamentul inadecvat al acesteia, dar și faptul că se folosește de cei doi fii ai lor pentru a face scandal. Miza, susține Gabi Bădălău, ar fi obținerea de bani.

După ce a petrecut o vacanță cu băieții lui în Spania, acum, Gabi Bădălău dorește să mai petreacă o vacanță cu aceștia, una de două săptămâni. El susține că s-ar fi dus, miercuri, acasă la Claudia Pătrășcanu pentru a-i preluat pe cei doi fii ai lor, doar că aceasta refuză orice dialog cu el și, practic, l-a ținut la poartă, fără să răspundă la sonerie sau la telefon.

Gabi Bădălău și-a vărsat amarul pe Instagram

În final, bărbatul a răbufnit pe rețelele de socializare unde a postat întreaga desfășurare. „Să vă povestesc o altă mizerie făcută de Claudia Scandal. Chiar în aceste momente sunt la ea la poartă, în comuna Agigea, pentru a lua copiii la mine, două săptămâni, în vacanța de vară. Programul stabilit în baza unei hotărâri definitive și irevocabile. Ieri, când am vorbit ultima oară cu băieții, erau nerăbdători să vin, să ne vedem, și am stabilit cu ei și mama lor că ajung azi la Constanța după 12:00.

De trei ore stau la ea la poartă. Nu răspunde nimeni, am sunat pe telefonul copiilor, e închis; mama Claudiei nu-mi răspunde, Claudia nu-mi răspunde. Efectiv sunt îngrijorat, nu știu nimic de băieți, iar Claudia Scandal vrea doar să-și bată joc și să facă circ. Iritată fiindcă Judecătoria Constanța mi-a încredințat băieții pentru a pleca în vacanță în Turcia, a făcut apel.

Am încercat să vorbesc cu avocații ei… degeaba. O să fiu nevoit să înștiințez Protecția Copilului, să sun la Poliție pentru nerespectarea unei hotărâri judecătorești și cam atât… birocrație. Pur și simplu își bate joc de tot și nu e conștientă că așa le face rău copiilor”, a scris Gabi Bădălău pe Instagram.

Între timp, pe contul de socializare al Claudia Pătrășcanu este liniște totală. Zilele trecute ea a postat mai multe imagini cu copiii, pe care i-a dus la mare, în zonă. Ultimele imagini sunt de luni, de la sărbătoarea sfintei Marii, când artista s-a pozat alături de cei doi copii ai ei și ai lui Gabi Bădălău cu un tort în mână, ea sărbătorindu-și onomastica.

Gabi Bădălău și-a recuperat copiii, miercuri noaptea

Miercuri, în juril ore 22:00, Gabi Bădălău a anunțat că și-a recuperat copiii. El a făpcut anunțul printr-o no0uă postare.

Sursa foto: Instagram