Scandalul focloristelor e de neoprit. Ce vorbe grele își aruncă Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan

Scandalul focloristelor e de neoprit. Ce vorbe grele își aruncă Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan
Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan refuză să îngroape securea războiului. Aproape că am putea crede că le place tot circul în care, ambele, ocupă rolul principal.

Scandalul focloristelor e de neoprit, Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan au mai bifat o rundă în care și-au aruncat vorbe grele. Jignirile sunt la ordinea zilei, iar cele două vedete ale scenei de muzică popular nu au nicio reținere să le facă în public.

Așa cum arătam ieri, Saveta Bogdan ar vrea pace. Ea a și făcut un apel pe pagina sa de Facebook, în acest sens. Le-a transmis fanilor să nu creadă tot ce văd și aud. Pe scurt, nu a dansat la bară, ci era vorba de un moment artistic, cu regie și scenariu. În schimb Elena Merișoreanu a declarat că nici măcar nu vrea să audă de o împăcare cu Saveta Bogdan.

Convorbirea telefonică înregistrată

Între timp, un dialogul șocant dintre cele două artiste de muzică populară, purtat la telefon, a devenit public.

Saveta Bogdan: ”Tu vorbești, mă? Eu, în locul tău, aș tace. Mă faci tu pe mine bagaboantă? Fir-ai a *** de **** ce ești. Te duci să vorbești de mine? Cum să vorbești de mine că am dansat la bară? ***”

Elena Merișoreanu: „Te-am pus eu să dansezi? Nu ai văzut că râdeau toți la filmare de tine? Toată lumea a râs de tine, nimeni nu te băga în seamă”.

Saveta Bogdan: „Draga mea, eu nu am dansat la bară, te rog să reții!”

Elena Merișoreanu: „Ba da, ai dansat!”

Saveta Bogdan: „Ba nu, eu am pus doar mâna pe bară”.

Elena Merișoreanu: „Da, și erai dezbrăcată toată. Ai, bă, pune mâna pe mine!?”

Saveta Bogdan: „Hai **** de ****, du-te **** și nu mai vorbi de mine. Să nu îmi mai vorbești niciodată în viața ta”.

Scandalul focloristelor e de neoprit

Elena Merișoreanu o numește acum „capră” pe colega sa de breaslă. Are un ghimpe și împotriva Marie Dragomiroiu. Pe aceasta o numește „rea și invidioasă”.

Elena Merișoreanu e foc și pară la adresa colegelor ei. „Am uitat numele lor, nici nu mai vreau să aud de ele. Eu am ajutat-o pe Saveta, ori de câte ori am putut. Stă și analizează de câte ori apar la televizor, nu este frumos. Eu apar când am ceva de spus, nu cum face ea, apare la televizor și râde ca o capră”, a declarat Elena Merișoreanu, potrivit impact.ro.

Saveta Bogdan ar vrea să facă pace

În ciuda declarațiilor făcute de Elena Merișoreanu, Saveta Bogdan încercă să calmeze spiritele și să nu mai continue scandalul. Chiar susține că își dorește o împăcare cu interpreta.

„Nu are niciun rost să ne certam, nu îi văd sensul, îmi doresc o împăcare, nu am nimic cu Elena, chiar dacă au fost toate discuțiile astea între noi. Vreau pace și liniște. Lumea este rea, vrea să bage zâzanie între noi. Eu am respectat-o și o respect în continuare, am fost împreună în Israel, avem atâtea amintiri împreună, nu are rost să ne dușmănim”, a spus și Saveta Bogdan, pentru sursa citată.

Sursa foto: Facebook

Billie Eilish nu mai e ce a fost. Cum s-a transformat artista imediat după Grammy