Schimbare radicală în viața cântăreței Adele. Ultimele dezvăluiri ale iubitului ei

Schimbare radicală în viața cântăreței Adele. Ultimele dezvăluiri ale iubitului ei
Iubitul lui Adele, Rich Paul, sugerează că și-ar dori „mai mulți copii”. Ar putea Adele să aibă mai multi copii în viitorul apropiat?

Actualul iubit al solistei, agentul sportiv Rich Paul, pare cu siguranță plin de speranță cu privire la această posibilitate, sugerând că ar deveni cu nerăbdare din nou tată într-un interviu recent acordat publicației „E!”. El a explicat că, după ce a experimentat prima dată paternitatea la o vârstă „foarte fragedă” și, ulterior, s-a ocupat de creșterea celor trei copii, abordarea sa față de creșterea altor urmași ca „tată mai experimentat” va arăta destul de diferit față de primele lui experiențe ca părinte.

Ce spune Rich Paul despre primele lui experiențe de tată

„Ca un tânăr tată, a fost destul de greu”, a recunoscut el. „Dacă ar fi să mai fiu părinte, aș fi un alt fel de tată. Aștept cu nerăbdare să fiu un tată diferit”. Paul a clarificat apoi: „Apreciez experiența pe care am avut-o ca tată foarte tânăr, dar aștept cu nerăbdare să fiu din nou părinte, unul diferit de aceasta dată, unul mai răbdător”.

El a mai explicat: „De multe ori, pe măsură ce construiești o afacere, ești în mișcare, copiii cresc repede fără să realizezi cum se scurge timpul. Și asta este o mare problemă”. Deja, fiica lui cea mare este studentă. După cum a relatat anterior Page Six, Paul, în vârstă de 40 de ani, și Adele, în vârstă de 34 de ani, și-au oficializat relația în septembrie 2021. Dezvăluirea a venit după ce cei doi au fost văzuți în tribune unul lângă altul la un meci din NBA în iulie 2021.

Adele își dorește încă de acum cinci ani încă un copil

Cu puțin timp înainte de a intra în relația cu Paul, Adele și-a finalizat divorțul de antreprenorul britanic Simon Konecki, în aprilie 2019. Cei doi sunt părinții unui băiat, Angelo, în vârstă de 9 ani. Pe de altă parte, încă de acum câțiva ani, Adele mărturisea că își dorește foarte mult un al doilea copil, de exemplu o surioară pentru fiul ei, o „mini Adele”.

Sursa foto: Instagram