Se îngroașă gluma la “Survivor România”. Așa ceva nu s-a întâmplat niciodată în istoria concursului

Se îngroașă gluma la “Survivor România”. Așa ceva nu s-a întâmplat niciodată în istoria concursului
Presiunea își spune cuvântul asupra concurenților emisiunii “Survivor România”. Iată cine a fost primul care a cedat.

În ultima ediție a concursului “Survivor România”, s-a întâmplat un lucru șocant. După ce Maria Constantin a fost eliminată de public, Gheboasă care dorea să plece acasă, a cedat nervos. Bărbatul a aruncat bandana și a părăsit platoul. La un pas să aibă aceeași ieșire a fost și Vica Blochina.

Ulterior, Gheboasă a fost chemat în Consiliul de eliminare și i s-a permis să părăsească competiția și să meargă acasă. Un asemenea comportament n-a fost trecut cu vederea de prezentatorul Daniel Pavel, care a luat atitudine. „Ceea ce am văzut, nu e un comportament pe care noi, la «Survivor», să-l apreciem. Nu uitați niciodată că cei de acasă sunt suverani. Maria, tu ai obținut cele mai puține voturi, deci și tu vei părăsi concursul“, a spus prezentatorul.

Pe Gheboasă l-a măcinat dorul de nevastă

În testimonial, Gheboasă a explicat și care e motivul pentru care nu mai suportă să stea în emisiune: îi macină sufletul dorul de nevastă. „Mi se pare că sunt la distanță prea mare de casă. O iubesc prea mult pe nevastă-mea, mă gândesc numai la ea. Nu mai pot să stau fără ea. Gândul că nu sunt lângă ea mă omoară de mă face să merg acasă în secunda doi”, a spus acesta, potrivit ProTV.

Au început și scandalurile

Deși concursul e abia la început, scandalurile la Survivor sunt în floare. Maria Lungu de la Războinici s-a luat de colega, Codruța Began pe care a făcut-o „o babă frustrată“. Nici Faimoșii nu au scăpat de discuții, Vica Blochina și Maria Constantin, prietene de multă vreme, fiind supărate după ce Ionuț Iftimoaie nu le vede cu ochi buni și le consideră verigile slabe ale echipei.

Acesta a fost și motivul pentru care a propus-o pe Maria la eliminare. „Vica și Maria formează un cuplu nedespărțit. Dacă aș fi vrut s-o trimit pe Vica aasă, o nominalizam pe ea și 100% mergea acasă, pentru că «Survivor» nu prea îi intră în corset“, a spus Iftimoaie.

Recomandarile noastre