Se mărită Raluca? La câteva luni de la divorț, fosta soție a lui Pepe a primit inelul

Se mărită Raluca? La câteva luni de la divorț, fosta soție a lui Pepe a primit inelul
A trecut un an de când au făcut anunțul separării, și luni bune de la divorț. Despre ea s-a spus că ar fi curtată de un om de afaceri străini. Și că el ar fi fost la mijloc în toată povestea despărțirii.

Primul, însă, care și-a refăcut viața a fost fostul soț, Pepe, care se vede cu o frumușică mai tânără, dar de mărită și Raluca? Se pare că fosta soție a lui Pepe a primit inelul. De ceva vreme, Raluca Pascu și-a transformat contul de Instagram într-unul privat. Dar cei care au permisiunea ei să o urmărească, au observat.

Raluca Pascu s-a logodit? Asta se întreabă lumea.  Bruneta s-a afișat pe rețelele de socializare cu un inel spectaculos, cu diamant, pe degetul care trebuie.

Fosta soție a lui Pepe a primit inelul

La șapte luni de la divorțul de Pepe, tatăl fetițelor ei, se pare că Raluca Pascu iubește din nou și o face cu toată pasiunea. Se pare că bruneta este și extrem de răsfățată de noul ei iubit. Și se mai pare și că e implicată total în noua relație. Fosta soție a lui Pepe poartă pe deget un inel spectaculos cu diamant, cadou de la iubitul ei. Lumea deja le urează casă de piatră celor doi îndrăgostiți.

Actualul partener al Ralucăi a surprins-o pe aceasta cu cadoul său inspirat. Iar Raluca Pascu nu s-a putut abține și a postat fotografia pe rețelele de socializare. Nu a spus însă nimic nici despre logodnă, nici despre un posibil nou mariaj.  Prietenii Ralucăi au susținut la Antena Stars că inelul este un simplu cadou. Mai trebuie spus că deși Raluca se simte excelent în brațele noului iubit, ea nu a oficializat relația.

Pepe iubește ca un nebun

După divorțul de Pepe, Raluca Pascu este rezervată atunci când vine vorba despre viața ei personală. A postat câteva fotografii vagi cu noul ei iubit, însă nu i-a dezvăluit identitatea. Ba chiar i-a și acoperit chipul în imaginile transmise la InstaStory, tocmai ca să dispară în 24 de ore.

Pepe, în schimb, iubește pasional. El s-a îndrăgostit de o fetișcană, Yasmine Ody, makeup artist. „Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune vorbi acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună… Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc”, declara Pepe acum ceva timp. Între timp a dus-o pe Yasmine la Cannes și la Disneyland, la Paris, împreună cu fetițele sale. Se pare că acestea și noua iubită a tatălui au o relație foarte frumoasă.

Sursa foto: Instagram