Secrete despre vedetele de la Hollywood. Ce nu știai despre Kim Kardashian, Eddie Murphy și mulți alții

Secrete despre vedetele de la Hollywood. Ce nu știai despre Kim Kardashian, Eddie Murphy și mulți alții
Viața vedetelor de la Hollywood nu este tocmai secretă și uneori credem că le cunoaștem din interior. Cu toate acestea, există unele informații care scapă din ochii publicului.

Cei de la Bright Side au descoperit câteva fapte interesante și chiar neașteptate despre iubitele noastre vedete de cinema. Să vedem dacă ești adevăratul iubitor de film care credeai că ești.

Eddie Murphy are nouă copii

În timpul primei căsătorii cu Nicole Mitchell, Murphy a devenit tată pentru cei cinci copii ai lor și încă doi copii în afara căsătoriei. În 2007, fosta cântăreață din Spice Girls Melanie Brown a născut o fată care a devenit cel de-al optulea copil al actorului, lucru confirmat de Murphy doar după un test ADN. Din 2012, Eddie Murphy a avut o relație cu Paige Butcher, cu care are o fiică de un an.

Sophie Turner este alergică la cai

Potrivit spuselor actriței, ea a fost întotdeauna astmatică. Se balonează și are probleme cu respirația în jurul cailor, motiv pentru care poartă întotdeauna un inhalator pe platou.

Tilda Swinton și prințesa Diana au studiat în aceeași clasă

Actrița britanică este de origine anglo-scoțiană. Istoria familiei sale datează de peste 1.000 de ani. Tilda avea 10 ani când părinții ei au trimis-o la un internat din Kent, unde a fost înconjurată de mulți copii aristocrați britanici, inclusiv de viitoarea prințesă de Wales.

Kit Harington nu și-a cunoscut numele complet până când a împlinit 11 ani

În mod tradițional, numele Kit este prescurtarea lui Christopher, dar actorul habar nu avea până la vârsta de 11 ani. De asemenea, este un mister de ce părinții lui nu i-ar spune adevărul atât de mult timp.

Kim Kardashian și Nicole Richie sunt prietene de la vârsta de 12 ani

Fetele au crescut practic împreună și ambele au reprezentat tinerii de elită de la Hollywood. Tatăl lui Kim era un celebru avocat american, iar tatăl vitreg al lui Nicole este celebrul muzician pop Lionel Richie, interpret al piesei de succes „Hello”.

Benedict Cumberbatch și regele Richard al III-lea sunt înrudiți

Celebrul actor este un strămoș al monarhului englez și ultimul reprezentant al liniei  masculine a plantagenetelor tronului englez.

Pisica lui Chris Pratt este Snowbell din Stuart Little

În familia Hollywood a lui Chris Pratt și Anna Faris se află o altă vedetă de film: o pisică pe nume Mrs. White. Pisica în vârstă a jucat odată unul dintre rolurile principale în filmul de familie din 1999 Stuart Little, precum și continuările sale.

Dev Patel are o centură neagră în Taekwondo

Actorul a recunoscut că a făcut arte marțiale în copilărie, deoarece mama lui l-a încurajat să-și direcționeze energia în ceva util. Dev este, de fapt, un atlet profesionist premiat la nivel internațional.

Charlize Theron cunoaște 26 de dialecte din afrikaans

Charlize a crescut la o fermă sud-africană, unde le vorbea limba locală colegilor săi. Actrița a învățat engleza din cauza televizorului, ceea ce explică frumosul ei accent puternic.

Jackie Chan este interzis de companiile de asigurări din întreaga lume

Timp de mulți ani, Jackie Chan a suferit frecvent diverse leziuni fizice în timp ce își filma filmele, inclusiv pelvisul, șoldurile, degetele, picioarele, fața, pieptul, gâtul, gleznele și coastele. De aceea, multe companii de asigurări refuză serviciile către actor, iar cascadorii lui se dublează, ceea ce îl face pe Chan să-și acopere el însuși facturile medicale.

Nicole Kidman a câștigat odată 3,71 milioane de dolari în 2 minute

Această reclamă Chanel este considerată a fi cea mai lungă din istoria industriei: a costat puțin sub 11 milioane de dolari, iar cele 2 minute întregi au fost dedicate actriței principale.

Gwendoline Christie este cea mai înaltă actriță de la Hollywood

De la vârsta de 14 ani, înălțimea actriței a fost de 6 ‘3 „, dar, interesant, nu a jucat baschet așa cum se poate crede. Gwendoline a avut o lovitură de a deveni o gimnastă profesionistă, dacă nu ar fi fost rănirea coloanei vertebrale, care a făcut-o să părăsească sportul profesional.

Hobby-ul Emma Watson este pictura 

Casa actriței este plină de curiozități neobișnuite și picturi ale creației sale, care sunt la fel de frumoase și elegante ca cele ale artiștilor de renume.

Sandra Bullock este singura actriță care a primit vreodată un Oscar și o zmeură de aur în același an

Actrița a primit premiul pentru cea mai bună actriță pentru rolul din The Blind Side la cea de-a 82-a ediție a premiilor Oscar. Între timp, cu doar câteva zile mai devreme, a fost încoronată cea mai proastă actriță pentru filmul All About Steve.

Numele lui Ryan Gosling înseamnă „pui de gâscă regală”

Numele Ryan înseamnă „tânără regalitate” în irlandeză, iar Gosling este o variantă a cuvântului gâscă, și anume un tânăr gâscă.

Andreea Raicu se pregătește de Crăciun. Îl va avea aproape pe noul său iubit

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre