Secretele lui Lily-Rose, fiica Vanessei Paradis și a lui Johnny Depp

Secretele lui Lily-Rose, fiica Vanessei Paradis și a lui Johnny Depp
Are 22 de ani și frumoasă ca părinții ei. Și talentată, tot ca ei. Deși a crescut în lumina reflectoarelor, sunt multe necunoscute în jurul ei.

Secretele lui Lily-Rose, fiica Vanessei Paradis și a lui Johnny Depp ies la iveală. Cu așa părinți-vedete nu a mirat pe nimeni că și-a creat din start propria carieră. În ciuda vârstei fragede, e ambasadoare Chanel. În 2016 juca în Planetarium, și, mai recent, în filmul de dragoste frantuzesc L’homme fidèle. Acum o vedem pe Netflix, alături de o altă tânără vedetă, masculină, Timothee Chalamet, în The King.

Secretele lui Lily-Rose

Timothee Chalamet este iubitul ei. Asta știe toată lumea. Sunt însă lucruri care au fost aproape necunoscute despre ea. Lily-Rose vorbește la perfecție franceza și engleza. Ea și-a petrecut copilăria atât în Franța cât și în America. Era încă minoră când a luat o decizie radicală, în fața căreia părinții nu au putut obiecta. Fiica Vanessei Paradis și a lui Johnny Depp a  renunțat la liceu pentru a-și consolida cariera. Ea și-a dorit foarte mult să activeze în industria filmului.

„Am realizat după ce am finalizat La Danseuse și Planetarium în Paris că îmi era imposibil să continui să merg la cursuri, să-mi fac temele și să-mi continui și cariera“, a declarat tânăra vedetă într-un interviu. La 15 ani apărea în primul film, Tusk, cu un rol minor. Apoi a urmat succesul, la 17 ani, când a făcut La Danseuse  (unde interpreta rolul celebrei Isadora Duncan) și Planetarium.

Cea mai tânără imagine Chanel

Între timp, un an mai devreme, adică la 16 ani, a devenit cea mai tânără imagine Chanel. Ea a început colaborarea cu celebrul brand la 15 ani, când a apărut într-o campanie pentru ochelari. Un an mai târziu a fost numită ambasadoare a brandului. De atunci a aparut în numeroase reclame Chanel. Lily-Rose este o prezență obișnuită a show-urilor de modă ale casei.  Ea a avut o relație de prietenie deosebita cu Karl Lagerfeld.

Moștenirea își spune cuvântul. Să ne amintim că mama ei, Vanessa Paradis, a devenit celebră de la vârsta de 14 ani când a lansat hit-ul internațional „Joe le taxi“. Și Lily-Rose și-a dorit mult o carieră muzicală.

„Mi-am dorit să fiu cântăreață, dar dupa ce am interpretat primul meu rol m-am simțit atât de bine, așa că acum tot ce-mi doresc să fac este sa joc in filme“, a mărturisit vedeta pentru Vanity Fair. Totuși, nu a uitat prima dragoste, și cântă, ori de câte ori are ocazia. De exemplu, ea cântă în comedia de groază Yoga Hosers.

Sursa foto: Instagram