Secretele lui Oprah Winfrey ies la iveală la aniversare. Știți ce avere are?

Secretele lui Oprah Winfrey ies la iveală la aniversare. Știți ce avere are?
Cele mai mari vedete ale showbizului internațional s-au înghesuit să o felicite pe celebra Oprah Winfrey cu ocazia aniversării zilei sale de naștere.

Oprah Winfrey a primit mesaje de la zeci de vedete. Ea a împlinit 68 de ani pe 29 ianuarie. Reese Witherspoon, Will Smith, Lupita Nyong’o, Niecy Nash sau Viola Davi sunt doar câteva dintre vedetele care i-au urat La mulți ani pe rețelele sociale. Foarte mulți i-au trimis mesaje private, dar și cadouri sofisticate. Este și cazul celebrului chef Zairah Mae Molina care i-a preparat în mod special, o tartă cu cocos și ananas. Vedeta s-a și fotografiat ținând o  felie de prăjitură în mână, de ziua ei.

Toate acestea ne lasă să vedem câteva din secretele cu care celebra Oprah s-a înconjurat toată viața ei. Oprah Gail Winfrey, născută pe 29 ianuarie 1954, este realizatoare şi prezentatoare de televiziune. Ea a devenit cunoscută mai ales pentru serialul de tip talk-show care îi poartă numele, difuzat de posturile TV americane din 1986 până în 2011. Ulterior, deja de 11 ani, vedeta americană are propriul post de televiziune, OWN, pe care îl administrează în cooperare cu Discovery Communications.

Cea mai bogată femeie de culoare

Potrivit revistei Forbes, Oprah Winfrey este cea mai bogată femeie de culoare din lume. Ea are o avere estimată la 2,6 miliarde de dolari. De-a lungul vieții, a întreprins ample acţiuni filantropice şi este considerată una dintre cele mai influente femei din lume. Winfrey a jucat și în filme sau a fost vocea unor personaje animate.

Mai nou, ea ca colaborează și cu Apple și va produce un documentar despre Sydney Poitier. Pe lista celor mai influente femei din lume, pe care Forbes a publicat-o în decembrie 2021, Oprah este pe locul 23.

De-a lungul vieții ei, au existat secrete care i-au asigurat succesul. Pe de o parte e modul inteligent de a face afaceri, în care munca e una de echipă. Apoi, e vorba că a știut să se înconjoare de persoane influente. Nu numai că a intervievat președinți, prinți și late vedete, dar a știut să se împrietenească și să mențină legătura și apoi. Între ultimele vedete intervievate de Oprah, îi amintim pe Adele și Will Smith. Despre interviul epocal acordat ei de prințul Harry și Maghan Markle după Megxit nu mai e nevoie să amintim.

Secrete teribile îngropate în copilărie: violuri și un fiu

Ceea ce puțină lume își amintește este că Oprah provine dintr-o familie săracă. Ea a avut o copilărie teribilă. La vârsta de numai nouă ani, micuța Oprah a fost abuzată sexual de unchiul ei, un var și un prieten de familie. Oprah a făcut această dezvăluire în show-ul sau tv, în 1986. Acest lucru a determinat-o să decidă să nu devină mamă.  Abuzurile au durat până la 13 ani, când aceasta a decis să fugă de acasă. a urmat încă un pumn dat în plex de viață. La 14 ani a născut.

Fiul ei a murit curând după naștere. Pentru că nu se înțelegea deloc cu mama să, Oprah a fost trimisă să stea alături presupusul ei tată. Bărbatul s-a ocupat de educația ei, care și-a început carieră la un radio din Tennessee, la vârstă de 19 ani. În grijă tatălui a ajuns un elev model la școlile unde a învățat,  a fost votată „cea mai populară față” și a câștigat un concurs de oratorie.

Episodul cu copilul adus pe lume la 14 ani a fost marele secret al vedetei, însă, după ce a devenit celebră, chiar un membru al familiei a vândut povestea unui tabloid.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre