Simona Ionescu / Redactor Șef

Urmează o Lună Nouă foarte specială. Ce influență are asupra organismului și ce ritualuri trebuie încercate

Urmează o Lună Nouă foarte specială. Ce influență are asupra organismului și ce ritualuri trebuie încercate
Considerată simbolul începuturilor, astrologii spun că orice vom face când această Luna Nouă e pe cer are sorți de izbândă.

Să fie această Lună Nouă un cadou pentru întreaga omenire sau momentul de care lumea să se teamă? Iată ce la trebuie să fim atenți.

Specialiștii afirmă că de Luna Nouă e momentul în care e bine să vă concentrați la unul sau două lucruri de care aveți mare nevoie. Fie că e vorba de un nou loc de muncă care să vă aducă un salariu mai mare, împlinire și respect, fie un examen pe care îl aveți de dat sau o operație importantă. Aveți grijă cum vă puneți dorința, pentru că trebuie să fie cât mai concretă.

E important să aprindeți o lumânare pentru a aduce lumină în viață și pentru a cere Universului să trimită gânduri bune. De asemenea, puteți ține lumânarea în mână, invocați sentimente de recunoștință și cereți Universului ce doriți. Lumânarea trebuie lăsată să se stingă singură.

Aplicați pentru locul de muncă pe care vi-l doriți

E foarte important ca atunci când e Lună Nouă să inițiați ceva nou și să aplicați pentru un nou loc de muncă. Sau, pur și simplu, să faceți un curs. O relație care începe în această perioadă a anului are toate șansele să fie ceea ce aveți nevoie. Mergeți la o primă întâlnire, pentru că e posibil ca persoana care vă invită acum poate fi jumătatea pe care ați tot așteptat-o. Scrieți pe o hârtie cum vreți să fie viața de acum încolo și aveți mare grijă cum scrieți detaliile.

Curățați casa

E foarte important ca de Luna Nouă să creați și un spațiu sacru, iar pentru asta e bine să vă curățați locuința de toate energiile negative. Și e important ca locul să fie păstrat curat și ordonat pentru a evita vibrațiile negative. Puteți medita, să practicați yoga sau băi de curățare, dar e foarte bine să folosiți și cristale terapeutice.

Ce nu aveți voie să faceți când e Lună Nouă

Nu vă opriți din a rezolva o problemă atunci când e Lună Nouă și nu evitați nici persoanele pe care le veți cunoaște recent. Chiar dacă la prima vedere nu pare genul obișnuit, fiți deschiși și curioși și încercați să aflați cât mai multe detalii. Pentru că energia Lunii Noi este una foarte specială, evitați să stați de vorbă cu persoanele care sunt vampiri de energie.

Fazele lunii în februarie 2023 sunt următoarele:

Lună Plină- 5 februarie, ora 8:28 P.M.

Ultimul Pătrar- 13 februarie, ora 6:00 P.M.

Lună Nouă- 20 februarie, ora 9:05 A.M

Primul Pătrar- 27 februarie, ora 10:05 A.M.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre